Daca are cineva o sugestie
Am un I.I. si urmeaza sa derulez un contract cu o institutie bugetara.
Aceasta nu poate sa mi plateasca facturile decat in cont deschis la trezorerie.
Am fost la trezoreria sect 2 si draguta de la ghiseu mi-a pus in fata OUG 146 /2002 care cica nu le da voie sa deschida conturi la PFA si alte forme similare.
Am citit OUG respectiv si nu exista o stipulare expresa in acest sens
Acolo apare sintagma "OPERATOR ECONOMIC"
Oare PFA , II si alte forme juridice nu sintem Operatori Ec. ?
Platim TVA IMPOZITE Etc.
Multumiri Anticipate
Deschidere cont trezorerie Intreprindere individuala
Re: Deschidere cont trezorerie Intreprindere individuala
Operator economic
Definitie: Persoana fizica sau juridica, autorizata, care in cadrul activitatii sale profesionale fabrica, importa, depoziteaza, transporta sau comercializeaza produse ori parti din acestea sau presteaza servicii.
Orice operator economic este obligat sa introduca pe piata numai produse sigure pentru viata, sanatatea si securitatea consumatorilor.
Termenul este definit in cadrul Codul Consumului
Parerea mea este ca o Intr Individuala se incadreaza in categoria operatorilor economici.
In concluzie refuzul functionarei de la Trezorerie este nejustificat.
Definitie: Persoana fizica sau juridica, autorizata, care in cadrul activitatii sale profesionale fabrica, importa, depoziteaza, transporta sau comercializeaza produse ori parti din acestea sau presteaza servicii.
Orice operator economic este obligat sa introduca pe piata numai produse sigure pentru viata, sanatatea si securitatea consumatorilor.
Termenul este definit in cadrul Codul Consumului
Parerea mea este ca o Intr Individuala se incadreaza in categoria operatorilor economici.
In concluzie refuzul functionarei de la Trezorerie este nejustificat.