Nu-mi valideaza declaratia 112, deoarece nu imi accepta codul de urgenta medicala ceea ce este 613. Am trimis inapoi salariatul la medic, la care medicul a dat in scris cu stampila ca codul este 613. Ma poate ajuta cineva in legatura cu asta?
Multumesc
ajutor la concedii medicale
Re: ajutor la concedii medicale
Eu zic că probabil faceți confuzie între codul de diagnostic și codul urgenței medico-chirurgicale.
Codul de urgență medico-chirurgicală este înscris pe certificat, în partea superioară a acesteia, într-o casetă situară deasupra seriei certificatului.
D112 are implementate, intern, codurile de urgență, așa cum sunt ele stabilite de MS și CNAS, deci dacă vă dă mesaj de eroare fiți sigur(ă) că așa este: ați introdus un cod eronat.
Codul de urgență medico-chirurgicală este înscris pe certificat, în partea superioară a acesteia, într-o casetă situară deasupra seriei certificatului.
D112 are implementate, intern, codurile de urgență, așa cum sunt ele stabilite de MS și CNAS, deci dacă vă dă mesaj de eroare fiți sigur(ă) că așa este: ați introdus un cod eronat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Re: ajutor la concedii medicale
Multumesc foarte mult!!!, aveti dreptate
chiar am confundat.