am nevoie urgent de ajutor va rog
am introdus revisal pt intreprindere individuala iar cand am vrut sa il trimit on line imi da mesaj ca nu este ok CNP inregistrat ca si la finante si sa verific la mfinante.
eu banuiesc ce am gresit dar nu sunt sigura: la tipul de societate am selectat asociatie familiara si nu cred ca e ok, daca credeti ca e asta va rog ajutati-ma sa repar in administrare configurare societate ,iar daca credeti ca e altceva va rog ajutati-ma cu informatia.va multumesc si va rog sa fiti ingaduitori pt ca eu sunt ft ft noua in saga nemailucrand pana acum si fac greseli
eroare la revisal va rog e urgent
Re: eroare la revisal va rog e urgent
Cine nu munceste....nu greseste.mehedintib scrie:Daca este intrep.individuala selectezi in revisal,la forma juridica,"alte pers.juridice" si codul fiscal si nu pfa pentru ca cnp-ul nu e recunoscut de revisal.
Altfel, folosind butonul Cautare gasim multe topicuri interesante..toate sunt interesante, ramane sa ne facem timp si sa le citim.In general pe forum fiind numai utilizatori Saga, se raspunde in limita timpului disponibil.In principiu, pentru un raspuns mai rapid, e bine sa cautati in sectiunea aferenta a forumului (aici de exemplu e camera de ...relash!)...putem deschide un topic nou, dar nu ar fi rau sa frunzarim ce s-a discutat despre problema noastra si sa up datam un topic cat mai reprezentativ.In fine....nu in ultimul rand (cu asta ar fi trebuit sa incep!) bine ati venit !