conversie document

serbanm815

conversie document

#1 Mesaj de serbanm815 »

am o mare rugaminte....
vreau sa fac conversia unui document pdf in word pentru o lucrare de proiect a unei nepoate ;
este vorba mai exact de o balanta (din saga) si un bilant in pdf ,aceste documente trebuie atasate (sau lipite) intr-o lucrare in word .
am gasit pe net un program de conversie ,dar poate prelucra numai 3 pagini ,la bilant nu merge .
balanta a mers,dar nu se vede la fel de clar ca paginile lucrarii (se vede ca este copiata)
se poate rezolva problema cu alt program?( dar sa fie free :oops: )
va multumesc .

balazse

Re: conversie document

#2 Mesaj de balazse »

Ai incercat "insert" -> "object..." -> la "object type" alegi "adobe acrobat document" -> apesi pe "ok" -> in fereastra care apare cauti fisierul dorit, iar dupa ce l-ai selectat apesi pe "open".
Automat ti se va deschide si fisierul pdf, dar in word vei gasii imaginea dorita (atentie totusi ca va scadea calitatea imaginii).

serbanm815

#3 Mesaj de serbanm815 »

multumesc mult ,a mers ! dar ramane numai o pagina din bilant ,pe care este este sunt pozitionata ...
mai incerc,cred ca fac ceva gresit ...

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Cand faci "import"-ul fisierului, acel fisier trebuie sa fie "inchis", adica sa nu fie deschis, altfel iti da eroare.

serbanm815

#5 Mesaj de serbanm815 »

este inchis, dar fiind mai multe pagini,nu-mi duce decat una singura ,poate din cauza ca am o versiune veche ,din 2002 sau 2003 la oficce...

balazse

#6 Mesaj de balazse »

Incearca sa intalezi un program de generare pdf/imprimanta virutala (gasesti aici 2 tipuri http://www.sagasoft.ro/linkuri.php) si listeaza partial fisierul original, dupa care inserezi pe bucati.

serbanm815

#7 Mesaj de serbanm815 »

multumesc inca o data , a mers !
un wk placut !

Scrie răspuns