eroare Revisal si saga

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
andresa

eroare Revisal si saga

#1 Mesaj de andresa »

Am instalat noua versiune de la saga cu noul Revisal . Dupa instalare am verificat Revisalul si am constatat ca in vechiul Revisal am ceva greseli si campuri necomletate.Am saga salvat pe discul D , am facut corectiile ,am copiat din nou pe C sub o alta denumire si am vrut sa actualizez acest program si nu am mai reusit . Ce sa fac , cum trebuie procedat in acest caz ?

balazse

Re: eroare Revisal si saga

#2 Mesaj de balazse »

In primul rand nu posta acelasi lucru in 2 locuri, ca nu are rost (poti sterge cealalta postare cu ajutorul butonului "X").
Sa reluam. Ai doua partitii C: si D: -> programul Saga a fost instalat in C: -> folderul "Saga C.3.0" l-ai copiat de pe C: pe D: -> ai rulat actualizarea versiunii 381 pe C: -> ai uitat ca vroiai sa faci niste modificari in versiunea 380 -> si ai copiat folderul "Saga C.3.0" de pe D: pe C:, dar i-ai modificat denumirea (ex: "Saga C.3.0 vechi") -> si ai rulat din nou actualizarea.
In viitor iti sugerez sa creezi un folder denumit "back-up Saga C" (preferabil pe D: ), in care optional poti sa iti creezi alte foldere pentru fiecare back-up (ex: "back-up Saga C.3.0 vers.381 din 2011.08.16"). Dupa ce ai copiat fisierul "Saga C.3.0" in folderul back-up si ai rulat actualizarea si ti-a dat eroare si nu merge programul sau ai uitat sa faci niste modificari esentiale in vechea versiune in acest caz stergi folderul "Saga C.3.0" de pe C: si copiezi pe C: folderul "Saga C.3.0" din folderul "back-up Saga C", dupa care faci modificarile esentiale sau faci din nou actualizarea.
In cazul tau desi ai copiat pe C: folderul "Saga C.3.0 vechi" si ai facut modificarile in el, actualizarea a fost precis rulata pe "C:\Saga C.3.0" (ma gandesc ca nu ai modificat calea unde sa fie instalata actualizarea), astfel in loc sa actualizezi fisierele din "Saga C.3.0 vechi" (care contin informatiile modificate), ci ai actualizat din nou "Saga C.3.0" (folder pe care deja l-ai actualizat o data).
Sper ca te-am lamurit cum ar trebui procedat, in caz contrar sa ne anunti.

andresa

#3 Mesaj de andresa »

I-am scimbat calea pt actualizare la 380, (C /saga ....... ) ,dar nu am sters actualizarea 381 de pe C .
Dupa ce actualizez nu-mi deschide noua actualizare ca sa pot introduce codul de activare

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Fa asa cum am mentionat la "sugestie".
Eu asa lucrez din 2008 si n-am avut probleme.

andresa

#5 Mesaj de andresa »

nu am mai reusit sa fac nimic ,am lucrat in saga vechi neactualizat, pana acum cand am vrut sa-i fac actualizarea la 381 si nu reuseam ., nu era calea aleasa cea buna , nu stiu, destul ca am constatat ca calc este f virusat si l-am dus l-a rep.Desi mi-am creat copii de siguranta( dar nu stiu daca am copiat de unde sa salva )chiar si back-up nu mai am nimic salvat de cand am transferat saga pe C pe D si invers. Am totusi salvat pe Cd u n scexe cu saga in care am lucrat pana zilele trecute dar nu-l pot actualiza . Am ACUM ACTALIZAT SAGA VECHI DAR IN CARE NU AM MAI OPERAT DE 5 sapt.
Va rog mult ajutati-ma nu ma pricep mult in calculatoare dar daca i-mi spune-ti ce sa fac sper sa ma descurc. Ca sa-l pot acualiza saga nou i-mi cere codul dar este folosit pr cealalta actualizare saga si cred ca nu se poate actualiza in 2 locuri diferite, Va rog mult

Scrie răspuns