Buna ziua,
Validarea cu programul Revisal a fisierului generat de Saga imi da urmatoarele erori:
nationalitate invalida Franþa
cimpul "nationalitate abreviere" este obligatoriu si trebuie sa contina o valoare.
E clar ca nu am instalat fontul care trebuie... Va rog sa-mi spuneti ce font trebuie sa instalez/selectez ca sa pot valida cu Revisal.
Multumesc,
Vali Vasilache
lipsa font ?
Re: lipsa font ?
Inchide programul ReviSal oficial.
Incearca sa mergi la "start" -> "settings" -> "control panel" -> "data, time, language, and regional options" -> "regional and language options" -> la "standars and formats" selecteaza "romanian", poate rezolva problema, dar nu este precis.
Incearca sa faci din nou o salvare a ReviSal-ului din Saga, dupa care incearca sa validezi fisierul in programul oficial.
Daca nici asa nu merge ar trebui sa iei contactul cu cei de la Saga.
Incearca sa mergi la "start" -> "settings" -> "control panel" -> "data, time, language, and regional options" -> "regional and language options" -> la "standars and formats" selecteaza "romanian", poate rezolva problema, dar nu este precis.
Incearca sa faci din nou o salvare a ReviSal-ului din Saga, dupa care incearca sa validezi fisierul in programul oficial.
Daca nici asa nu merge ar trebui sa iei contactul cu cei de la Saga.
-
Re: lipsa font ?
Multumesc,
Am rezolvat generind fisierul pe un alt calculator care avea toate setarile pe Romanian..
Se poate inchide.
Am rezolvat generind fisierul pe un alt calculator care avea toate setarile pe Romanian..
Se poate inchide.