Am incetat un contract de munca iar la alegerea temeiului legal nu am nimic in fereastra ..am incercat sa scriu manual art 55 lit b dar nu se pastreaza ..nu inteleg ce se intampla ...am devalidat statul ,l-am validat dar nu stiu ce sa fac.
Mentionez ca firma este deja transmisa la ITM in noul program si acum trebuie sa fac o incetare de contract ..
Si a-si mai avea o rugaminte ...eu am facut Revisalul in Saga ..de la ITM am fost indrumata sa conduc evidenta Revisalului pe programul lor..am facut transferul datelor in noul Revisal HG500/2011 prin transformarea in programul lor al fisierelor XML in RVS dar nu stiu daca putem face import din saga in revisalul nou..daca cineva a facut acest lucru il rugam sa ne spuna si noua cum a facut acest lucru ..daca nu credeti ca vom putea lua de la ITM datele contra cost ?? multumesc
incetare contract munca
Re: incetare contract munca
Daca la coloana "stare curenta" selectezi "incetat" te lasa sa completezi si temeiul legal.
ITM-ul ar face mai bine sa dea indrumari pe specialitatea ei, saga este un program foarte bun !
ITM-ul ar face mai bine sa dea indrumari pe specialitatea ei, saga este un program foarte bun !
SAGA NU A OBGLIGAT SI NU OBLIGA pe nimeni sa foloseasca registrul de evidenta care exista in program.
Este o optiune pe care utilizatorii care au avut rabdarea/curiozitatea sa vada clipurile puse la dispozitie de SeptimiuV o folosesc.
Sa recapitulam: vreti sa intelegeti cum se foloseste REVISAL? Foarte bine, aveti 2 clipuri (1 si 2) de cate 10 minute fiecare in care SeptimiuV (nu vorbeste el ca la radio dar ne explica...
).
Unde sunt aceste clipuri?
Pe pagina unde se gaseste programul de descarcare SAGA (undeva sub cele trei programe care sunt ca versiune GRATUITE spre descarcare) sunt niste cliuri exemplificative.
Nu va trebuie baza de date de la ITM contra cost. Nu este cazul
De la 01 august 2011 SE INCEPE O VIATA NOUA.
Se declara numai NUMAI contractele pe care le aveti in derulare sau care au fost in derulare la 01 august 2011 si s-or fi inchis pana acum.
Daca nu intelegeti, nu realizati ce se intampla mai bine intrebati si veti primi ajutor.
Dupa ce vizionati clipurile (le puteti gasi si pe youtube unde aveti o rezolutie mai buna) veti intelege ca SAGA salveaza un fisier in format XML, iar dvs trebuie sa folositi programul de la ITM ca sa transformati acest fisier generat de SAGA in fisierul pe care ITM il doreste. Pare greu, dar credeti-ma dupa ce faceti de 12 ori (eu am facut de 2 ori, dumneavoastra fiind incepator va va lua cel putin 12 incercari) veti da lectii si altora.
E ca si cu Tricolorul de pe vremea lui Ceausescu: Il ascultai la deschiderea emisiei TVA si la inchiderea emisiei TV si-l fredonai fara sa vrei.
Sau un exemplu din zilele noastre: Of Viata mea! (Cu HAdi Minune si Cohsty)
Este o optiune pe care utilizatorii care au avut rabdarea/curiozitatea sa vada clipurile puse la dispozitie de SeptimiuV o folosesc.
Sa recapitulam: vreti sa intelegeti cum se foloseste REVISAL? Foarte bine, aveti 2 clipuri (1 si 2) de cate 10 minute fiecare in care SeptimiuV (nu vorbeste el ca la radio dar ne explica...

Unde sunt aceste clipuri?
Pe pagina unde se gaseste programul de descarcare SAGA (undeva sub cele trei programe care sunt ca versiune GRATUITE spre descarcare) sunt niste cliuri exemplificative.
Nu va trebuie baza de date de la ITM contra cost. Nu este cazul
De la 01 august 2011 SE INCEPE O VIATA NOUA.
Se declara numai NUMAI contractele pe care le aveti in derulare sau care au fost in derulare la 01 august 2011 si s-or fi inchis pana acum.
Daca nu intelegeti, nu realizati ce se intampla mai bine intrebati si veti primi ajutor.
Dupa ce vizionati clipurile (le puteti gasi si pe youtube unde aveti o rezolutie mai buna) veti intelege ca SAGA salveaza un fisier in format XML, iar dvs trebuie sa folositi programul de la ITM ca sa transformati acest fisier generat de SAGA in fisierul pe care ITM il doreste. Pare greu, dar credeti-ma dupa ce faceti de 12 ori (eu am facut de 2 ori, dumneavoastra fiind incepator va va lua cel putin 12 incercari) veti da lectii si altora.
E ca si cu Tricolorul de pe vremea lui Ceausescu: Il ascultai la deschiderea emisiei TVA si la inchiderea emisiei TV si-l fredonai fara sa vrei.
Sau un exemplu din zilele noastre: Of Viata mea! (Cu HAdi Minune si Cohsty)
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
paturcai, .. m-ai convins !

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)