BUna ziua! Am luat de la administratia financiara fisa firmei X si am constat ca am si 2 probleme
1 LA impozitul pe profit am bani in plus......- sa zicem ca este un lucru baun - ...dar de unde?......am luat la verificat toate declaratiile (100-101)din 2006 si pana in prezent ...si inregistrarile contabile aferente dar nu imi reiese ca am platit in plus..... Din partea celor de la adfministratie a sosit un raspuns de genul ...acesti bani trebuie sa ii ai in 441...si ii scoti din clasa 6......Va fii corect daca voi face inregistrarea 6581=441?
2 la impozitul pe contributii din salarii de la preluarea firmeio ..erau diferenta....acum sunt horarata sa le reglez.....si imi pun urmatoarele intrebari......la financiar am "Venituri ale bugetelor asigurarilor sociale de stat incasate in contul unic", in curs de distribuire suma X.de recuparat .... daca dupa mai mult decat am eu in contabilitate pot face inregistarea 7581=la conula care este mai mult....sau daca este mai putin 6851 ...in asa fel incat eu sa cad cu balanta exact cat declar......
Daca voi avea suna in 7581 este dedulctibila sau nu.?......eu cred ca nu ....dar nu sunt sigura
In cazul in care sunt intrebata de cei de la garda .....de ce am facut asa ....ma pot justifica cu fisa platitorului si cu certificatul fiscal?
Multumesc pentru ajutor!
Fisa platitorului.....mare rugaminte
-
Re: Fisa platitorului.....mare rugaminte
nu e mai simplu intai sa vezi de unde sunt diferentele? ori s-a declarat mai putin sau mai mult ori s-a platit mai putin sau mai mult
pe urma, daca e cazul, te gandesti la inregistrari contabile
pe urma, daca e cazul, te gandesti la inregistrari contabile