AM UN ABONAMENT LA SAGA PS,CIND SCOT NIRURILE LA IMPRIMANTA IN CASUTA UNDE SCRIE PRET UNITAR IMI SCRIE STELUTE CAM ASA********
MARGINEA DIN DREAPTA A FOII DE HIRTIE NU SE INCHEIE EXACT LA COLOANA CU TVA IMI SCRIE NUMAI JUMATATE CE POT SA FAC.
AM O IMPRIMANTA EPSON LX1050+
VA ROG AJUTATIMA CU UN RASPUNS
MULTUMESC .
PROGRAM SAGA PS
-
RASPUNS
CE FOI FOLOSESTI?
DACA LISTEZI PE UN A4 ASA SE INTAMPLA DE OBICEI.
DACA FOLOSESTI AUTOCOPIATIVA AI GRIJA CUM POZITIONE-ZI HARTIA.
AI INDICATIVE
DACA LISTEZI PE UN A4 ASA SE INTAMPLA DE OBICEI.
DACA FOLOSESTI AUTOCOPIATIVA AI GRIJA CUM POZITIONE-ZI HARTIA.
AI INDICATIVE
nedumerire
la un pfa preluat din ian
are reg jurnal incas plati
reg casa nu are
ei, eu cand incep reg casa din ian, ce sold initial sa ii bag?
fac dif intre tot incas si tot chelt pe 2006, din reg jurn, ca asta e calculat...
ala sa fie sold initial ian
si nu aleg tip acolo, adica merg pe var unui art fara tip?
clar ca asa ar trebui sa fac si la banca...dupa extrase.

la un pfa preluat din ian
are reg jurnal incas plati
reg casa nu are
ei, eu cand incep reg casa din ian, ce sold initial sa ii bag?
fac dif intre tot incas si tot chelt pe 2006, din reg jurn, ca asta e calculat...
ala sa fie sold initial ian
si nu aleg tip acolo, adica merg pe var unui art fara tip?
clar ca asa ar trebui sa fac si la banca...dupa extrase.

Ultima oară modificat Vin Feb 23, 2007 3:13 pm de către Doriana, modificat 1 dată în total.
Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...
Diferenta de care pomenesti, in mod normal reprezinta Venitul Net al PFA pe anul 2006.
Vei incepe noul an cu sold 0 (zero).
Nu ai ce prelua din anul precedent iar anul fiscal 2007 nu mai are nicio legatura cu anul fiscal (incheiat) 2006, in caz contrar vei denatura Veniturile (sau Cheltuielile) /2007, functie de soldul de care pomenesti.
Vei incepe noul an cu sold 0 (zero).
Nu ai ce prelua din anul precedent iar anul fiscal 2007 nu mai are nicio legatura cu anul fiscal (incheiat) 2006, in caz contrar vei denatura Veniturile (sau Cheltuielile) /2007, functie de soldul de care pomenesti.
Registru de casa pentru pfa
Conform Ordinului Ministerului Finantelor Publice nr.1040/2004 publicat in M.O. nr.642/16.07.2004(pag.42), persoanele fizice autorizate sunt obligate sa conduca registrul de casa numai pentru operatiuni in valuta.