Am un magazin in care tin evidenta global valoric.Mi se cer destul de multe facturi si ar fi foarte util daca la iesiri pretul introdus ar fi cel cu TVA, acesta neaparand pe factura, programul calculand pretul fara TVA.Se pierde mult timp la calcularea pretului fara TVA.
Si poate cer prea mult dar s-ar usura mult volumul de munca la facturare (si la intrari si la iesiri) daca ar exista o baza de date cu numele produselor si pretul de vanzare cu TVA (in genul celei din cazul in care se lucreaza cu stocuri).
Multumesc.
Pret de vanzare cu TVA
Re: Pret de vanzare cu TVA
Dacă în Fișiere-Articole aveți completat prețul de vânzare inclusiv TVA acesta va fi preluat automat în ieșiri.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
La intrari si iesiri lucrez pe nedefinit, si partea de stocuri e dezactivata.Eu am afisat pe raft pretul cu TVA.La facturare trebuie sa calculez la fiecare articol pretul fara TVA.Asa cere Saga.In sensul acesta am zis ca ar fi util sa se introduca pretul cu TVA si sa-si calculeze programul pretul fara TVA respectiv TVA-ul (doar ultimele doua sa apara pe factura).
ati incercat sa completati cantitatea dupa care campul Total (in linia detaliilor)?.Adica daca am un pret afisat de 10 ron (inclusiv TVA) si vand 4 buc, sa trecem 40 in campul Total.
-
Asta merge in cazul in care sunt inmultiri simple, dar daca de exemplu vand 130 de bucati de suruburi cu 0,072 lei devine mai dificil.
Este imposibil să aveți preț de vânzare cu amănuntul ce are 3 zecimale.
Nu există suport acum în SAGA pentru preluarea prețului de vânzare inclusiv TVA în ceea ce se culege pe nedefinit.
Nu există suport acum în SAGA pentru preluarea prețului de vânzare inclusiv TVA în ceea ce se culege pe nedefinit.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.