decont special
-
decont special
cum se face rectificativa la decont special?
Re: decont special
Ce decont special?
Daca te referi la D.301 atunci, bifezi la "rectificatie rectificativa".
Daca te referi la D.301 atunci, bifezi la "rectificatie rectificativa".
Ultima oară modificat Vin Ian 20, 2012 2:20 pm de către balazse, modificat 1 dată în total.
-
asa am si facut si mi-a dublat suma...mai grav e ca nici fetele de la finante nu stiu cum sa o rezolvam
Pana la urma s-a depus o declaratie initiala, dupa care ai depus una rectificativa si acum iti apare dublat?
Dublat ce? Adica in fisa iti apare cumulat sumele de pe cele doua declaratii?
Oricum, numai cei de la finante pot remedia problema, ei gestioneaza baza de date cu declaratiile.
Dublat ce? Adica in fisa iti apare cumulat sumele de pe cele doua declaratii?
Oricum, numai cei de la finante pot remedia problema, ei gestioneaza baza de date cu declaratiile.
-
exact....si le-am spus de decl 305 si mi-au rasp ca nu crede ca se refera la decontul special
O data ce D.301 are optiunea de "rectificativa" atunci nu se depune alta declaratie.
Daca in evidentele lor nu s-a corectat situatia este altceva.
Totusi verifica daca nu cumva declaratiile depuse sunt pentru perioade diferite (desi normal nu ar trebui).
Daca in evidentele lor nu s-a corectat situatia este altceva.
Totusi verifica daca nu cumva declaratiile depuse sunt pentru perioade diferite (desi normal nu ar trebui).
Buna ziua.
As dori o confirmare din partea dvs: in cazul in care o pers. juridica platitoare de TVA din RO achizitioneaza servicii electronice de la o persoana juridica platitoare de TVA din UE, trebuie sa depuna atat Decl.390, cat si Decontul special 301?
Am observat ca SAGA trece facturile in decontul 301 la sectiunea 1, si trebuie sa selectez manual sectiunea 4.1.
Nedumerirea mea este: daca am evidentiat corect in Decontul de TVA si de asemenea in D.390, de ce mai e nevoie de o a3a declaratie in care sa evidentiez acelasi lucru??!
In conditiile acestea, se considera contraventie nedepunerea decontului 301?
Multumesc.Apreciez orice fel de feed-back.
As dori o confirmare din partea dvs: in cazul in care o pers. juridica platitoare de TVA din RO achizitioneaza servicii electronice de la o persoana juridica platitoare de TVA din UE, trebuie sa depuna atat Decl.390, cat si Decontul special 301?
Am observat ca SAGA trece facturile in decontul 301 la sectiunea 1, si trebuie sa selectez manual sectiunea 4.1.
Nedumerirea mea este: daca am evidentiat corect in Decontul de TVA si de asemenea in D.390, de ce mai e nevoie de o a3a declaratie in care sa evidentiez acelasi lucru??!
In conditiile acestea, se considera contraventie nedepunerea decontului 301?
Multumesc.Apreciez orice fel de feed-back.
Nu se depune 301.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Multumesc pt raspuns.
Dupa ce am citit mai atent, am constatat ca e vorba de persoanele prevazute la Art.153 indice 1, alin.1. Pfiu! M-a indus in eroare faptul ca Saga trecea facturile intracomunitare acolo.
Multumesc inca o data. O zi excelenta!
Dupa ce am citit mai atent, am constatat ca e vorba de persoanele prevazute la Art.153 indice 1, alin.1. Pfiu! M-a indus in eroare faptul ca Saga trecea facturile intracomunitare acolo.
Multumesc inca o data. O zi excelenta!