interfata market line
-
interfata market line
Buna,folosesc interfata market line la un magazin si unor vanzatori li se pare dificil sa foloseasca tastele F3 si F10 pt lista ,respectiv vanzare.Exista posibilitatea ca dupa scanare sa apara direct produsul pe ecran si dintr-o singura tasta sa se poata scoate bonul fiscal?(sa nu mai fie nevoie de mouse si de folosirea atator taste)Multumesc,ADRIANA ISTRATE
Re: interfata market line
Apare la scanare automat dacă la configurare program e setat să caute implicit după cod de bare.
Dacă nu vreți să apese F10 pentru vânzare, puteți, deși eu nu v-aș recomanda, să bifați în configurare opțiunea de vânzare după ce produsul e selectat.
Dacă încasarea e integral cash (numerar) atunci combinația de taste CTRL+F6 substituie operațiunile următoare: Încasare - Accept încasare - Tipărire bon. Practic închide, încasează și tipărește bonul instant.
Dacă nu vreți să apese F10 pentru vânzare, puteți, deși eu nu v-aș recomanda, să bifați în configurare opțiunea de vânzare după ce produsul e selectat.
Dacă încasarea e integral cash (numerar) atunci combinația de taste CTRL+F6 substituie operațiunile următoare: Încasare - Accept încasare - Tipărire bon. Practic închide, încasează și tipărește bonul instant.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.