BUNA ZIUA,
Am achizitionat acest program si introduc date in el acum si am o problema am un produs la care am stoc initial si la un moment dat spune ca sunt pe zero iar daca ma duc in fisa de articol ar trebuii sa mai fie loc de scazut. Va rog sa imi spuneti de ce se intampala asa si sa imi dati o solutie.
va multumesc
STOC PE MINUS
Re: STOC PE MINUS
Presupun ca folositi MarketLine sau PubLine, legat la programul SAGA, din moment ce ati postat in aceasta sectiune.
In acest caz, pentru a se efectua descarcarea de gestiune, trebuie sa transferati vanzarile in SAGA la sfarsitul fiecarei zile si sa validati factura/facturile de transfer. Transferul de date se face accesand meniul Operatii/Vanzari.
In acest caz, pentru a se efectua descarcarea de gestiune, trebuie sa transferati vanzarile in SAGA la sfarsitul fiecarei zile si sa validati factura/facturile de transfer. Transferul de date se face accesand meniul Operatii/Vanzari.
NU FOLOSESC PROGRAMUL SAGA VERSIUNEA C, CRED CA DIN GRESEALA AM SCTIS IN ACEST SEGMENT
MA SCUZATI,SI VA MULTUMESC
MA SCUZATI,SI VA MULTUMESC
1.Nu mai postați mesaje scrise integral cu majuscule.
2.Încercați să scrieți mesajele în mod coerent. Mesajul dumneavoastră arată că nu folosiți SAGA C. În această situație, dacă nu folosiți nici MarketLine sau Publine și nu folosiți nici SAGA, ce doriți să întrebați de fapt?
2.Încercați să scrieți mesajele în mod coerent. Mesajul dumneavoastră arată că nu folosiți SAGA C. În această situație, dacă nu folosiți nici MarketLine sau Publine și nu folosiți nici SAGA, ce doriți să întrebați de fapt?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.