recipisa bilant
recipisa bilant
buna -cum urmarit ,sau mai bine spus unde urmariti recipisa de la bilant
Re: recipisa bilant
Habar nu am, asta caut si eu acum. Am depus un bilant la ghiseu si de acolo mi-au spus sa verific pe site pentru recipisa, dar nu stiu unde. Pe Stare 112 daca introduc la cele depuse on-line imi spune ca nu este valid din cauza semnaturii, iar daca introduc la cele depuse la ghiseu imi spune ca nu exista. 

Acolo unde se verifică starea la D112.
Dacă vă dă eroare înseamnă că nu faceți ceva bine.
Dacă vă dă eroare înseamnă că nu faceți ceva bine.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Intradevar se verifica pe Stare 112, doar ca la bilanturile depuse la ghiseu recipisa apare dupa cateva zile. Intre timp am gasit validarea.
-
Buna ziua,
Am depus la finante bilant fara zip atasat ,la verificare recipisa am urmatoarea eroare
E:10(1)
eroare regula:r_no_zip:declaratia nu are fisier zip atasat
Nu mai inteleg nimic, daca am depus la ghiseu mai trebuie sau nu atasat fisier zip, cei de la finante nu au stiut sa imi dea un raspuns .Ce credeti ca ar trebui sa fac ?
Am depus la finante bilant fara zip atasat ,la verificare recipisa am urmatoarea eroare
E:10(1)
eroare regula:r_no_zip:declaratia nu are fisier zip atasat
Nu mai inteleg nimic, daca am depus la ghiseu mai trebuie sau nu atasat fisier zip, cei de la finante nu au stiut sa imi dea un raspuns .Ce credeti ca ar trebui sa fac ?
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... &start=135
am scris aici, parerea mea ca trebuie facut tot , si fisierul zip atasat. apoi trebuie copiat pe Cd si dus la finante sau se semneaza electronic si se trimite on-line.
am scris aici, parerea mea ca trebuie facut tot , si fisierul zip atasat. apoi trebuie copiat pe Cd si dus la finante sau se semneaza electronic si se trimite on-line.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
Am dus bilantul cu zip atasat si am recipisa valida.
In concluzie, indiferent cum depuneti bilant trebuie sa aveti zip atasat.
Spor la treaba !
In concluzie, indiferent cum depuneti bilant trebuie sa aveti zip atasat.
Spor la treaba !