eroare deducere personala angajat in 2010
-
eroare deducere personala angajat in 2010
Buna ziua, am constatat ca in anul 2010 in satele de salarii unui angajat care are in intretinere 2 copii nu i s-a modificat deducerea personala de la 250 la 450, drept urmare a-m platit impozit pe salari mai mare. in urma verificari o sa rectific declaratia 100 dar cum pot restitui angajatului diferenta de salariu neacordata
Re: eroare deducere personala angajat in 2010
nu stiu acum dar inainte finantele iti trimiteau acasa o hartie prin care te instiinta ca mai ai de primit sau de dat impozit. (pt cazuri de astea..)
Nu cred ca mai puteti face dvs nimic. alea sunt inchide din 2010 .. poate doar sa intrebati la finante despre aceasta problema.
Nu cred ca mai puteti face dvs nimic. alea sunt inchide din 2010 .. poate doar sa intrebati la finante despre aceasta problema.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Dacă e să fim corecți, depunem D710 pt. diminuare imp.pe salarii din D100 aferent fiecărei luni, astfel că în urma acestor rectificative vom întocmi articolul contabil 444=421 cu suma totală rezultată, lângă care anexăm un referat micuț în care explicăm starea de fapt a celor constatate, apoi cu dispoziție de plată achităm salariatului diferența de salariu cuvenită pentru anul 2010.Preferabil este ca și lângă dispoziția de plată să atașăm o copie de pe referatul cu pricina, ca să se știe despre ce plată a fost vorba.
Și bineînțeles redepunem și borderoul cu fișa fiscală rectificativă la salariatul în cauză.
Și bineînțeles redepunem și borderoul cu fișa fiscală rectificativă la salariatul în cauză.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
-
va multumesc frumos pentru ajutor.
-
cu privire la rectificarea statelor de salarii pentru anul 2010 ce trebuie sa fac in program,trebuie sa devalidez toate lunile pana la ianuarie 2010 si sa le validez iar?DECLARATIA 101LA 2010 NU SE MODIFICA SI IA SAU TREBUIE SA FAC RECTIFICATIVA SI PENTRU IA? VA ROG SA MA AJUTATI NU AM MAI AVUT O ASTFEL DE SITUATIE.
Modificând deducerea personală se modifică exclusiv impozitul pe venituri din salarii și restul de plată. Nu se modifică nici o cheltuială sau venit pentru a reface D101.
Nu trebuie să devalidați toate lunile.
Nu trebuie să devalidați toate lunile.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
cu privire la declaratia 710 aferenta anului 2010 as dori sa stiu daca trebuie sa o intocmesc pentru fiecare luna tinand cont ca declaratia 100 pentru impozitul pe salarii am depuso lunar sau pot face o singura declaratie la decembrie 2010 pentru toata suma,va rog sa ma ajitati pentru ca cei de la ANAF mi-au spus ca pot face cum vreau eu, insa doresc sa fac cum este corect,va multumesc.
-
Cate o declaratie 710 pt fiecare 100 gresita, asa este corect, bineinteles dupa parerea mea.
Aveti o parere corecta. Asa este.
Am depus 3 declaratii vom depune 3 rectificative.
Am depus 12 declaratii vom depune 12 rectifictive

Am depus 3 declaratii vom depune 3 rectificative.
Am depus 12 declaratii vom depune 12 rectifictive

Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
-
va multumesc pentru ajutor ,astazi am depus la anaf declaratiile 710 pentru toate lunile anului 2010 insorite de o explicatie urmand ca cei de la anaf sa-mi diminueze soldul la declaratia 100 ,iar in luna februarie 2012 v-oi plati mai putin cu suma ramasa in soldul lui 100 ca platita in plus. sa aveti o zi buna.
-
voi plati...