TIPARIRE FACTURI

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
dinug576

TIPARIRE FACTURI

#1 Mesaj de dinug576 »

VA ROG SA MA AJUTATI .
DACA VREAU SA TIPARESC O FACTURA IN FORMAT A5 NU IMI APARE DATA LA "DATE PRIVIND EXPEDITIA " MAI PRECIS " EXPEDIEREA S-A EFECTUAT IN PREZENTA NOASTRA LA DATA DE ......." , IN FORMAT A4 IMI APARE. CE AR TREBUI SA BIFEZ CA SA IMI APARA SI IN FORMAT A5.

Doriana

#2 Mesaj de Doriana »

deci datele alea ori le bagi direct prin tiparire, ori prin fisier clienti, si iti ramane acolo memorta, mai bine asa.
si merge si pe a4 si pe a5....
mai incearca.... :lol:
Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...

ursachim

#3 Mesaj de ursachim »

mie imi listeaza factura A5 pe foi diferite. de ce? Gresesc ceva?

anghelc679

facturi A5

#4 Mesaj de anghelc679 »

eu listez facturile pe hartie autocopiativa.In 2 sau 3 exemplare.
imi listeaza doua pe pagina.Vreau sa-mi listeze doar una ce trebuie sa fac?

herganiec

Re: facturi A5

#5 Mesaj de herganiec »

anghelc679 scrie:eu listez facturile pe hartie autocopiativa.In 2 sau 3 exemplare.
imi listeaza doua pe pagina.Vreau sa-mi listeze doar una ce trebuie sa fac?
alegi A4 :lol:
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

vierun

#6 Mesaj de vierun »

Eu as vrea sa listez facturile fara formular in format A5 pe o imprimanta matriceala. Listez 2 pe pagina, dar aranjarea in pagina nu este tocmai buna!..... :( . Nu face bine saltul de la o pagina la alta....... Sunt prea apropiate si a doua factura se tipareste pe pagina primeia. Va rog ajutati-ma cu sugestii. Ce rezolvare as putea gasi?

herganiec

#7 Mesaj de herganiec »

vierun scrie:Eu as vrea sa listez facturile fara formular in format A5 pe o imprimanta matriceala. Listez 2 pe pagina, dar aranjarea in pagina nu este tocmai buna!..... :( . Nu face bine saltul de la o pagina la alta....... Sunt prea apropiate si a doua factura se tipareste pe pagina primeia. Va rog ajutati-ma cu sugestii. Ce rezolvare as putea gasi?
in primul rand vezi daca imprimanta este setata pe hartie A4 si nu pe Letter.
Apoi incerci cu foi A4 sa vezi cum iese.
Oricum pe matriciala... nu prea iese grozav plus ca e foarte inceata la listat, iti recomad macar o imprimata cu cerneala la care poti reincarca cartusul (Lexmark de exemplu are cartusul negru in jur de 15 RON) si costa putin peste 100 RON.

crisanc

#8 Mesaj de crisanc »

Iti recomand o imprimanta HP Injekt Sau Deskjet . Au cele mai mici preturi de imprimare raportat la calitate , sunt foarte fiabile si usor de folosit.Consumabilele pentru ea le gasesti unde vrei iar suportul pe internet e grozav.Sunt mai scumpe ,dar calitatea costa mai mult bani.

vierun

#9 Mesaj de vierun »

Dar cu imprimanta matriciala nu am sanse sa listez facturile? Este o Epson 300LX noua.Am si o Kyocera cu laser dar tonerul costa 300 lei si nu prea este o afacere salistez 2000 de facturi lunar! :roll:

popai

#10 Mesaj de popai »

nu este obligatoriu sa cumperi cartusul cu totu' ,la majoritatea imprimantelor laser se gaseste toner separat .Cu un pic de indemanare il umpli de 3-4 ori pana se duce cilindrul si te costa vreo 20 ron

herganiec

#11 Mesaj de herganiec »

vierun scrie:Dar cu imprimanta matriciala nu am sanse sa listez facturile? Este o Epson 300LX noua.Am si o Kyocera cu laser dar tonerul costa 300 lei si nu prea este o afacere salistez 2000 de facturi lunar! :roll:
si crezi ca la un Epson LX300 matriciala vei putea sa listezi 2000 de facturi pe luna ?... ma indoiesc... asta eventual vreo 10-15 pe zi poate... ca asa astepti mult si bine pana le tipareste...
in cazul acesta un HP LASER 1020 ar fi ok pt cazul tau. costa vreo 460 ron catusul tine cam 2000-2500 pagini si incarcatul e vreo 40-50 ron plus ca listeaza repede.
Asta daca vrei sa lucrezi rapid... 8)

tomac

#12 Mesaj de tomac »

Kyocera are cel mai mic cost de listare pe pagină. Eu am un FS 1010 de 4 ani şi sunt mulţumit de imprimantă. Toner de capacitate mare - 6000 pagini costă (nou - 400 lei, refill - 150 lei) dar listezi lejer 7000 cu el, cilindru de siliciu amorf garantat 100.000 pagini sau 3 ani.Nu ai treabă cu cilindrul până la 100.000-110.000 pagini.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

vierun

#13 Mesaj de vierun »

Va multumesc pentru sfaturi, dar sefu' nu aproba buget pentru o alta imprimanta si trebuie sa ma descurc cu ce am. Adica cu Epson LX 300. Intr-adevar, era setata pe letter, dar si daca am modificat pe A4, problema ramane....... Am incercat si cu A5, dar nici o modificare! Ce sa mai fac? Sunt disperata! :cry:

tomac

#14 Mesaj de tomac »

Poate se va modifica de către Saga modul de listare în sensul ca acesta să ţină seama de bifă la Matriceală şi să dezvolte un formular corespunzător.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

petroviciv

Tiparire facturi - cod produs pe factura?

#15 Mesaj de petroviciv »

Vreau sa listez si codul pe factura. Dupa ce pun la configurare facturi bifa pe cod produs pe lista imi apare ultima cifra de la cod exact langa prima litera de la denumire produs.

Imi poate spune cineva cum as putea seta in configurare facturi sa imi apara macar 2 spatii libere intre cod produs si denumire produs pe factura tiparita ? Ar fi minunat daca ar apare pe factura o linie verticala, o coloana separata cu cod produs.

O alta intrebare: dupa noua legislatie seria si numarul de factura mi le pot alege singur sau trebuie declarate/solicitate de la finante sau alte institutii.

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Catalin

id yahoo messenger: adrian_acfast

Scrie răspuns