Buna seara, am o problema mare in legatura cu contul 421- personal salarii datorate. Mai exact am sters doua state de plata din lunile anterioare, am sters plata sumelor, dar totusi cand ma uit la contul 421 imi apar acele salarii inregistrate....care e problema si ce solutie imi oferiti?
PS: dupa o studiere mai atenta a contului acesta am observat ca imi introduce niste valori ciudate, in nici un caz nu bat cu statele mele de plata.... Mai mult de atat in luna Februarie imi inregistreaza de doua ori salariul datorat...
Eroare salarizare
Re: Eroare salarizare
1. Ati sters dupa devalidarea lunii ?
2. Administrare>Intretinere BD> Verificare date.>Click-aim pe rand etichetele de acolo.
2. Administrare>Intretinere BD> Verificare date.>Click-aim pe rand etichetele de acolo.
Re: Eroare salarizare
Am rezolvat problema, am trimis baza de date celor de la Saga. Era vorba de o eroare aparuta ca blocarii sistemului (nu stiu cum s-a intamplat). Am sters nota contabila aferenta si am refacut-o.
Nu era luna validata cand am sters ... iar la intretinere baza de date imi dadea ca sunt toate valide:)). Acum nu stiu, e bine ca s-a rezolvat
Nu era luna validata cand am sters ... iar la intretinere baza de date imi dadea ca sunt toate valide:)). Acum nu stiu, e bine ca s-a rezolvat