Cand am vazut ca s-a introdus nr de zile de scadenta m-am bucurat foarte mult, dar initial intelesesem ca s-a facut o coloana cu NR de zile scadente pe la "intrari" si "iesiri" pt ca pe multe facturi nu scrie data scadenta, dar stiu din contracte ca se plateste la 45 de zile de exemplu (sau la 35, 60, etc) si mi-e "peste mana" sa stau sa calculez cand introduc o factura din 28.04 de exemplu .... sa fac socoteala repede in gand pe ce data exacta vom fi peste 45 de zile.... Mai ales cand esti in criza de timp (acte aduse pe ultima sute de metrii, dar pretentii de situatii date "ieri") si esti atenta mai mult la detaliile facturii, la pe ce conturi imparti factura, etc... Nu mai vorbesc de firmele cu gestiune unde trebuie sa bagi "repede-repede" facturile pe fiecare pozitie in parte si pe fiecare gestiune in parte ....
Credeti ca este posibila introducerea si unei coloane cu "nr de zile scadente" in ecanele de intrari si iesiri, eventual dupa introducerea numarului "45" la zile scadenta sa se completeze automat "data scadenta" sau ceva de genul acesta....
Mai considera cineva utila o astfel de imbunatatire sau e doar "un moft" al meu?

Oricum MINUNAT programul! Cea mai buna investitie pentru un contabil