nr de zile scadenta pe la intrari/iesiri

Ce crezi ca ar trebui introdus sau modificat la programe?
Încuiat
geambasum502

nr de zile scadenta pe la intrari/iesiri

#1 Mesaj de geambasum502 »

Indraznesc o popunere...

Cand am vazut ca s-a introdus nr de zile de scadenta m-am bucurat foarte mult, dar initial intelesesem ca s-a facut o coloana cu NR de zile scadente pe la "intrari" si "iesiri" pt ca pe multe facturi nu scrie data scadenta, dar stiu din contracte ca se plateste la 45 de zile de exemplu (sau la 35, 60, etc) si mi-e "peste mana" sa stau sa calculez cand introduc o factura din 28.04 de exemplu .... sa fac socoteala repede in gand pe ce data exacta vom fi peste 45 de zile.... Mai ales cand esti in criza de timp (acte aduse pe ultima sute de metrii, dar pretentii de situatii date "ieri") si esti atenta mai mult la detaliile facturii, la pe ce conturi imparti factura, etc... Nu mai vorbesc de firmele cu gestiune unde trebuie sa bagi "repede-repede" facturile pe fiecare pozitie in parte si pe fiecare gestiune in parte ....

Credeti ca este posibila introducerea si unei coloane cu "nr de zile scadente" in ecanele de intrari si iesiri, eventual dupa introducerea numarului "45" la zile scadenta sa se completeze automat "data scadenta" sau ceva de genul acesta....

Mai considera cineva utila o astfel de imbunatatire sau e doar "un moft" al meu? :)
Oricum MINUNAT programul! Cea mai buna investitie pentru un contabil :)

herganiec

Re: nr de zile scadenta pe la intrari/iesiri

#2 Mesaj de herganiec »

Credeti ca este posibila introducerea si unei coloane cu "nr de zile scadente" in ecanele de intrari si iesiri, eventual dupa introducerea numarului "45" la zile scadenta sa se completeze automat "data scadenta" sau ceva de genul acesta....

pai merge de mult.. mergeti la furnizori sau la clienti si completati coloana <scad> cu 10 zile de exemplu.
apoi introduceri o intrare sau o iesire.. o sa vedeti ca data scadentei se completeaza automat.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

geambasum502

#3 Mesaj de geambasum502 »

wow! MULTUMESC MULT! nu am stiut! fantastic :D

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Totusi eu consider util ca la "intrari si "iesri" inainte de coloana "scadent" sa apar o alta coloana unde am putea introduce nr. de zile, de exemplu "7" si atunci casuta "scadent" s-ar calcula automat dupa nr de zile introdus in noua casuta.
De ce sugerez acest lucru? pentru ca sunt furnizori unde difera termenul de plata, dupa volumul bunurilor achizitionate si valoarea acestora.

aurel211252

#5 Mesaj de aurel211252 »

Salut.La 399->"furnizori",chestia nou introdusa la"detalii", inca nu ma ajuta la nimic sau nu am inteles eu prea bine.Admin.aduce saptamanal sau o data pe luna fact.-urile+chitante,etc(nu sunt asa de constiinciosi cum ar trebui).Eu fac NIR la ele,le platesc prin banca sau chitanta.Chiar nu am inteles de ce s-a introdus la"furnizori"->"detalii"->scadenta.Pai furnizorii trec"scadenta"la fact.la perioade diferite nu"stas".Iar la "intrari"->trec "scadenta"fact.asa cum e scris pe fact. ...
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...

balazse

#6 Mesaj de balazse »

Si pan acum la "furnizori"/"clienti" era coloana de "scad" unde ai putut configura scadenta, astfel daca la furnizorul de servicii telefonie mobila ai avut termen de plata 14 zile ai trecut 14, iar la introducerea facturii calcula automat scadenta.
Ceea ce s-a inbunatatit in plus este ca s-a modicifact meniul ca si la "articole", astfel daca nu mai lucrezi cu un tert/l-ai dublat/etc. il poti "bloca", astfel nu iti mai apare in lista la "intrari"/"iesiri" si nici la meniurile de incasare/plata.
O alta inbunatatire este ca ceea ce treci la "informatii suplimentare" apare si in fereastra cu informatiile unitatii atunci cand te pozitionezi pe factura la "intrari"/"iesiri".

Încuiat