Descarcarea aceleiasi cantitati de produs de 2 ori

Posteaza aici informatii despre erorile care ti-au aparut.
Încuiat
urechep212

Descarcarea aceleiasi cantitati de produs de 2 ori

#1 Mesaj de urechep212 »

Am descoperit ca la unele produse(nu am gasit pana acum o regula, dar mi-am dat seama in momentul in care aveam marfa in depozit si cand verificam stocul din fise articole acesta era negativ) mi se descarca aceeasi cantitate de produs de pe o factura de 2 ori...am gasit chiar si de 3 ori, adica pe factura 123 am produs A 12 buc si in fise articole imi apare de 2 ori fact 123 si se descarca de 2 ori 12 buc din produsul A, pentru mine e o eroare foarte grava, am 2000 de produse, mi-e foarte greu sa verific...desi am gasit o cheie de verificare...daca ma duc in situatie vanzari pe produsul respectiv....acolo imi ia cantitatea corecta...dar precizez ca am descoperit astfel de erori si-n decembrie 2011...si-n aprilie....adica mi-e imposibil sa verific o perioada atat de mare de timp si am foarte multe articole, daca a mai patit cineva asa sau daca-mi puteti da un sfat ...orice e util...si am mai descoperit de asemenea o eroare la receptie...in calculator imi apare o valoare si cand dau listare apare alta valoare...am verificat toate articolele in parte...am devalidat..am validat...degeaba....a trebuit sa sterg receptia si sa o introduc dinou...mentionez ca lucrez in retea cu 3 calculatoare...va multumesc

Administrator

Re: Descarcarea aceleiasi cantitati de produs de 2 ori

#2 Mesaj de Administrator »

Astfel de situatii apar, de regula, atunci cand programul este accesat prin intermediul unei retele care functioneaza defectuos. Evident, problema se va repeta daca nu se elimina cauza.

Încuiat