am sesizat abia acum in februarie ca programul face niste descarcari de gestiune ciudate. eu tin evidenta la pret de achizitie (prin metoda FIFO)
am introdus stocurile la 31.12.2006 la un articol, avand 11 pozitii la preturi diferite insemnand 17 buc. In ian am avut vanzari intre 01-24 ian 15 buc, iar in 24 am avut o intrare de 10 buc si in 26 o ultima iesire pe luna ian. de 4 buc. Acum metoda fiind FIFO programul trebuia sa-mi descarce primele 15 buc iesite la preturile pe care le-am trecut la stocul preluat...ceea ce nu s-a intamplat; mi-a luat doar primele 5 buc corect, iar apoi a inceput sa-mi descarce cu niste preturi pe care nu le-am avut niciodata, dar si mai important este ca sunt foarte mari si imi creste 607 ceea ce este f periculos. Deja mi-e frica sa ma uit si la celelalte, avand in vedere ca am sute de articole, mi-este imposibil sa controlez chestia asta. Macar daca as intelege de ce face chestia asta...sincer...nu am timp sa ma ocup de asta...ama luat saga pt ca am crezut ca merge brici si ca nu o sa am dureri de cap, iar acum sunt in prag de depresie
eroare la stocuri en gross
Este posibil să existe anomalii în baza de date. Eu aş trimite baza de date la depanat pe [email protected]
Se pot întâmpla astfel de situaţii la validări/devalidări repetate de exemplu.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Problema asta o am si eutomac scrie:(........)

Se poate o solutie, o imbunatatire a intretinerii bazei de date sau .. nu stiu ceva care totusi sa verifice descarcarea .
Nu pot sa cer mai multa atentie persoanei care face inregistrarile si asa e destul de greu sa inveti 500 de articole (majoritatea au denumirea "Pop KP 3/11" sau alte bazaconii asemanatoare) si e normal la facturare sa mai greseasca si sa valideze si devalideze unule facturi .
"Vrei să trăieşti cum se cuvine? Învaţă mai întâi să mori." – Confucius
erori gestiune
nu am primit nici un raspuns de la admin. ca urmare insist .......
este normal ca sold final perioada sa nu fie egal cu componenta stocului?? astept,astept si iar astept!
este normal ca sold final perioada sa nu fie egal cu componenta stocului?? astept,astept si iar astept!
- Administrator