plata facturi furnizor

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
morariue758

plata facturi furnizor

#1 Mesaj de morariue758 »

Am si eu programul de cateva luni (3 mai exact) .... 10 zile de lucru puse cap la cap in aceasta perioada ... nu am tinut contabilitati pana in prezent ... dar cred totusi, ca nici manualul nu ma ajuta suficient (manualul existent pentru unul ca mine care da bani pe asa bun program si care doresc sa-l invat/inteleg... e subtirel... sincer).
Dar sa trecem peste asta si revin cu o urmatoare rugaminte ca si cel de a initiat acest subiect:
cum reusesc sa platesc pentru acelasi furnizor o factura curenta inregistrata cu sumele platite in avans cu ocazia platilor altor facturi. Mai exact am solduri cu minus pt facturile la care s-au platit sume in plus si care adunate imi acopera partial factura curenta.
Multumesc si chiar nu vreau sa fiu ironic ci doar sa dau un semnal ca unul ca mine chiar vrea sa invete acest program de la zero ... si ca ar trebui ceva mai mult sprijin prin intermediul manualului.
Astept ajutorul d-voastra

septimiuv

Re: plata facturi furnizor

#2 Mesaj de septimiuv »

eu vreau sa fiu ironic! de ce ai cumparat abonament daca nu esti in stare sa lucrezi cu programul?
cand vrei sa iti cumperi o masina nu faci test drive inainte? sau o cumperi si urlii pe urma ca are suspensiile prea tari? :shock:

pentru intrebare uita-te la tutorialul de mai jos:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Zj3n4mY4FA

morariue758

#3 Mesaj de morariue758 »

merci,
ironia este, se pare, ca nu doar eu asteptam acest raspuns.

Sa stii ca nu ma opresc aici :D ,incerc sa fiu perseverent si chiar vreau sa invat, iar faptul ca am platit inainte ... nu-ti face griji, nu cer banutii inapoi, important e sa nu plang dupa ei. Programul e super ok ... manualul e subtire.

Toate bune!

serbanm166

#4 Mesaj de serbanm166 »

nu trebuie sa te superi si nu vei regreta banii dati ; orice inceput e greu asa ca ai putina
rabdare ....
pt.problema ta : intra la ,,situatii -listari'',apoi ,,situatie furnizori'', apare lista tuturor furnizorilor
(daca ai lucrat cu analitice) , te pozitionezi pe furnizorul respectiv si in partea de sus la
,,facturi- SC.....SRL'' apare furnizorul pe care vrei sa-l reglezi -dai clik pe el si iti apare situatia
tuturor facturilor si platilor ,in dreapta ai optiunea ,,reglare avansuri-stornari '' si de acolo poti
inchide facturile cu sumele platite sau facturi de stornare ....
ai sa vezi ca nu e greu !
era bine daca ai fi descarcat mai intai versiunea free ,lucrai pe program sa vezi daca iti convine
si apoi plateai ....; dar,pe masura ce vei lucra ,o sa inveti si programul ,,din mers" :D
spor la treaba !

septimiuv

#5 Mesaj de septimiuv »

serbanm166, tu esti traducatorul de tutoriale?

serbanm815

#6 Mesaj de serbanm815 »

scuze D-le, nu sunt traducator si n-am intentionat sa-ti ,,dau peste mana'' , am vrut
doar sa-l incurajez putin ,fiindca este incepator in contabilitate si cu programul are doar
10 zile vechime , cam putin ca sa le stie pe toate .
uneori sunteti foarte aspru ...

morariue758

#7 Mesaj de morariue758 »

Multumesc pt raspunsuri: septimiuv si serbanm166.
Am rezolvat-o aseara dupa ce am vazut tutorialul.

Ar mai fi o problema. :D
Dupa ce am facut compensarea in februarie cu facturi din ianuarie mi-au aparut ceva articole contabile pentru aceste luni chiar dupa articolele de inchidere de luna. Ce ar trebui sa fac sa fie ok?

Merci,
Tare CFR Cluj, s-a calificat in urmatoarea runda! :o

Toate bune!

balazse

#8 Mesaj de balazse »

Ce fel de articole contabile ti-au aparut? Ce reprezinta acestea?
Este posibil sa fii validat la inchidere luna o partea dintre cele posibile, in afara de inchidere de luna si ai mai introdus niste inregistrari, iar acestea vor aparea in "articole contabile" dipa inregistrarile de la inchidere de luna.

Scrie răspuns