Buna ziua,
Pentru intocmirea unui bilant de lichidare la 31 iulie 2012,logic trebuie utilizat formularul S 1004 , unde am bifat``societate in lichidare``,modifica anul,respectiv 21012,dar nu am cum sa modifica data sa tre 31 iulie...Ma puteti ajuta?
Multumesc mult anticipat
Formular bilant lichidare la 31 iulie a.c.
-
-
Re: Formular bilant lichidare la 31 iulie a.c.
Buna ziua. Aceeasi problema am si eu pt bilant lichidare la 21 sept. Cum se procedeaza? Daca pe CD am formularele nevalidate cum le poate prelua in programul lor?
La sectorul 2 mi-au spus ca :
doar pe formularul listat care se depune la ei pe CD trebuie sa sterg cu pasta alba data 31.12 si trec data lichidarii -31 iulie in cazul tau. Formularul salvat pe CD ramane cu 31.12.
doar pe formularul listat care se depune la ei pe CD trebuie sa sterg cu pasta alba data 31.12 si trec data lichidarii -31 iulie in cazul tau. Formularul salvat pe CD ramane cu 31.12.
-
Daca-l listez, modific data, semneaza administrator si expert, stampilrez, scanez, zip, pdf,( nu se valideaza desi eu am crezut ca daca bifez in lichidare are prevazute corelatiile care i se potrivesc), copiez pe CD cu aceste date corectate cu pix si este in ordine sau ma insel? Diseara incercam sa vedem ce iese. De la finante doar atat au stiut sa-mi spuna sa transmit ultimele declaratii zilele acestea, inainte de a le ajunge lor radierea. Documentatia de radiere la onrc am depus-o ieri.
La raportările financiare specifice firmelor aflate în lichidare, nu se atașează niciun zip.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Multumesc mult.