Grupe-imprimarea pe hartie a grupei

Ce crezi ca ar trebui introdus sau modificat la programe?
aurel211252

Grupe-imprimarea pe hartie a grupei

#1 Mesaj de aurel211252 »

Salut.Am 2 magazine I.I.la care folosesc grupele.Oare nu ar fi ok,daca la imprimarea NIR-ului, sa se faca separat pe mag.(adica mag.1 si separat cele pe mag.2 ,cred ca totusi e mai greu ca si la Saga C) ,iar la raportul pe gestiune, ar fi super daca ar ramane (dupa ce am copiat pe imprimanta), scris pe hartia respectiva "Raport de gestiune mag.1"si separat "Raport de gestiune mag.2".Ulterior, cand sunt puse in dosare separate sa fie mai usor de facut diferentiere(acum sunt atent la ex.2Bon de casa sau 1Bon de casa...)...La Saga C e super... :shock:
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...

aurel211252

Re: Grupe-imprimarea pe hartie a grupei

#2 Mesaj de aurel211252 »

Salut.Cei care lucreaza cu "grupe"la Saga PS, ce parere au.Poate ei au sugestii mult mai"revolutionare".Am revenit in ideea ca si"administrator"se va sesiza...

septimiuv

#3 Mesaj de septimiuv »

NIR si raportul de gestiune trebuie sa respecte niste principii
ce spui tu nu respecta acele principii

aurel211252

#4 Mesaj de aurel211252 »

Salut.Pai la controlul financiar...D-nii de la "imparatia"finantelor, au cerut dosarele pe cele 2 magazine.Admin.firmei era"sa cada pe spate"->i s-a spus daca are 2 magazine cu acelasi profil de vanzare, cu amanuntul, I.I., sa faca 2 dosare separat:cu intrari,iesiri,jurnale,RJIP si raport de gestiune.De aceea, :idea:, le-am scris email si la Saga->" NIR si raport de gestiune se face pentru gestiune, nu prentru grupe. Grupa este o filtrare extracontabila."si"Programul nu trateaza grupele ca gestiuni distincte.".Teoretic poate au dreptate dar practic...Cei de la "imparatia"finantelor, au aplicat amenda,destul de usturatoare.De aceea am sugerat"micile mari"schimbari,macar la"Raport de gestiune"sa ramana mentionat ex."Raport de gestiune mag.1"sau"Raport de gestiune mag.2"."Durerea"mea e ca si asa fac clic acolo unde se mentioneaza"grupele"(la imprimare)fie ex.pe mag.1 fie mag.2.Problema e ca nu ramane scris si dupa imprimare.Iar la "intrari"cred ca e mai complicat si m-am resemnat...Asa ca septimiuv, ce principii a-si incalca...sau poate sunt eu mai futurist...totusi am venit cu o sugestie si pt.altii care folosesc grupele si au mai multe magazine cu acelasi profil,vanzare cu amanuntul,I.I. sau ce o fi si se face prin Saga PS...Apropo... am observat, ca programul Saga PS.in actualizare, este cu mult in urma fata de Saga C..Dar si acest program PS. ,este f.f.f.util pt.cei ce o folosesc si trebuie actualizat permanent.Ce vina avem noi ca"finantistii",cer lucruri ce nu sunt prevazute legislatia actuala,sau au gasit ei"portite"de a nu incalca, dar de cere si amenda e ok... :oops: :oops:

balazse

#5 Mesaj de balazse »

Si eu sunt de acord ca la filtrarea pe grupe la listare sa apara grupa (am propus si eu acest lucru la "jurnal cumparari").
Totusi care a fost articolul din Codul Fiscal pentru care s-a primit acea "ameda destul de usturatoare"?

septimiuv

#6 Mesaj de septimiuv »

functioneaza listarea pe grupe a raportului de gestiune doar daca se dezactiveaza partea de stocuri

aurel211252

#7 Mesaj de aurel211252 »

Salut.Pai folosesc global-valoric,nu folosesc stocurile.Imi listeaza:Ambele jurnale(vorbesc numai la PS),RJIP,Raport de gestiune si situatie aprovizionari.Cu privire la amenda nu am intrebat,ei totodeanuna la un control facut, de rutina sau oficial la catva ani, fara amenda nu scapi.Totul a fost ok.,dar faptul ca nu s-a pus in 2 dosare,situatia celor 2 magazine,i-a deranjat si au"injectat"o amenda.Nu e o suma mare 500lei,dar ma gandesc pt. viitor mai ales ca am deja inca 2 magazine I.I. ce au"2 sucursale-puncte de lucru" cu acelasi profil si va trebui sa lucrez cu grupele.Cred ca of-ul meu e si a multora:daca NIR-ul nu se poate,m-am gandit si la varianta introducerii aceluiasi furnizor, dar cu mentiunea(introducerea la furnizori) 1furnizor X pentru produsele livrate la mag.1->iar fiecare produs sa aiba in fata menriunea 1 si acelasi furnizor, dar cu mentiunea 2furnizor X,p.produsele livrate la mag.2->tot asa fiecare produs de pe fact.sa aiba mentionat in fata 2.Admin.magazinelor I.I.,imi fac mentiunea cu pixul pe factura cu produsele ce merg la ex.mag.1 si fact.cu produsele ce merg la mag.2(o fact.in totalitate merge la ex.mag.1 si alta pe care e scris cu pixul,in totalitate merge ex.la mag.2)...Atunci macar la "Raport de gestiune",sa ramana undeva mentionat ex.mag.1 sau 2,sau 3... :oops:

tomac

#8 Mesaj de tomac »

Ați luat amendă degeaba.
Evidența în cazul partidei simple, este una a încasărilor și plăților.
Raportul de gestiune nu este reglementat în niciun act normativ emis de cineva în țara asta.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

aurel211252

#9 Mesaj de aurel211252 »

Gata,nu mai spun nimic.Stiu ca ar fi trebuit spus"ceva" cu privire la Raport de gestiune separat.Pai daca si "comentez"cu "ei",fie ca ai dreptate sau nu "urca"amenda la 1000lei.Sa-i dai judecata- e o gluma cam"subtire".Te costa mai mult ca si amenda respectiva.Am sa scriu cu un pix pe rapoartele de gestiune:mag.1 sau 2 sau 3 si "amin"...iar la NIR-uri tot asa si nu mai fac nici"o sugestie"cu imprimarea PS pe grupe...si astept cu"drag"o noua actualizare la Saga PS,indiferent cu ce va contine...

septimiuv

#10 Mesaj de septimiuv »

asa!!!
sa fim toti obedienti :twisted:
sa nu indraznim sa ne sustinem parerile si convingerile :twisted:

aurel211252

#11 Mesaj de aurel211252 »

Patronul firmei vine la mine si imi spune ce a patit si eu sa-i spun da-i in judecata.El m-a rugat "cum sa facem sa fie ok.pe data viitoare".Eu i-am spus mai de mult"vezi ca am defalcat pe cele 2 mag.si punele in 2 dosare".El mi-a spus"ce atatea hartii pentru r...t de I.I.".Acum nu mai recunoaste ce i-am spus eu->"vorba volent,scripta manen...".A-si renunta la el(e putin"plin de sine")dar plateste bine si"imi pun ochelari de soare"la felul cinic pe care o are...

tomac

#12 Mesaj de tomac »

Dacă are o astfel de atitudine trebuie să înțeleagă faptul că nu poate fi și cu paiu înfipt și cu sufletu'n rai, cu fundul în două luntrii :mrgreen:
E imposibil. Aia: să facem să fie bine, mă exasperează. Așa cum spun unii inspectori, nu e neapărat bine și nici legal.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

aurel211252

#13 Mesaj de aurel211252 »

Ai dreptate tomac.Ce pot sa faci cu un asemenea"liceean"(posibil sa nu aiba liceul)care are bani si ii"merge afacerea bine"...

septimiuv

#14 Mesaj de septimiuv »

inveti sa ai coloana vertebrala si nu mai accepti toate mojiciile :lol:

litar376

#15 Mesaj de litar376 »

Nu știu ce o fi așa de greu sa se modifice un pic programul si sa listeze si rapoarte si niruri pe grupe. Eu am 5 magazine

Scrie răspuns