registru salariati problema

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
moisea

registru salariati problema

#1 Mesaj de moisea »

la salvarea pe disketa imi apare mesajul ca unul dintre salariati nu are contractul introdus!

am sunat la saga si mi-au spus sa dau modificare la salariat sa-si preia din nou nr contractului...am facut si tot degeaba...

am obs ca in plus daca la salariati nu ai trecute cartile de munca nici nu iti preia in registru salariatii, iar daca le introduci acel nr (sau zero cum mi-au spus cei de la saga) imi da eroarea de mai sus...
nu stiu cum sa mai fac sa pot salva in sfarsit si sa le trimit la itm

ca prin revisal am introdus 3 societati, am ales perioada si nu-mi preia nimic, cineva mi-a spus azi ca e de la calculator...cred ca innebunesc!

filipd

#2 Mesaj de filipd »

subscriu, si la mine e idem situatie, si am intrat in soc hipotermic
am trimis mesaj la service@sagasoft.ro ,si cu erorile prelucrate de ITM pentru o situatie data din SAGA, astept sa vad ce imi raspunde ADMINISTRATORUL.

moisea

#3 Mesaj de moisea »

ai trimis si baza de date?ca asta ma pregateam sa fac acum...

filipd

#4 Mesaj de filipd »

Nu cred ca evorba de baza de date, e vorba de citirea anumitor campuri si transferul lor in format CERUT DE REVISAL
am vazut aparut un raspuns pe altundeva prin forum, ca
ar trebui debifat la preluare, dar spun eu intradevar se salveaza pe perioada 01.01.2007 - 31.01.2007 dar nu vad in discheta angajatii?

filipd

#5 Mesaj de filipd »

Fratilor de prin alte judete, va rugam spuneti-ne la voi merge?
pur si simplu devine registrul asta o nebuloasa.
Trebuie introdus cu mana in menioul Contracte din nou fiecare salariat?
Daca nu atunci cum se vad salariatii salavati, ca in discheta nu apare numai date despre angajator, sau poate programul de preluare de la ITM, recunoaste de undeva salariatii?
habar n-am. subscrieti fratilor si ne ajutati.

ciuleil

#6 Mesaj de ciuleil »

salvezi 01.03.2007-31.03.2007,am transmis acum on-line
si a fost perfect.

pepteav420

#7 Mesaj de pepteav420 »

la depunerea on-line a registrului, de unde stiu daca am erori sau nu? mi-a preluat fisierul, am listat raportul unde imi apare un tabel cu : cod incarcare, data, nume fisier, categorie, cui, si angajator.
daca ma duc la contracte, imi apare numele firmei, cui si adresa, salariatii cu cetatenie, tara, act identitate, cnp, serie carnet munca si adresa, iar la contracte imi pune doar numarul intern si data, nume, cnp, functia, tip contract, data de inceput, stare si detalii. unde apare numarul de la itm si data, norma si durata contractului?

csedoa

#8 Mesaj de csedoa »

[quote="pepteav420] (....) unde apare numarul de la itm si data, norma si durata contractului?[/quote]
Nu apar ... sunt puse sa avem noi batai de cap si erori la preluare :wink:

Sunt prin baza lor de date si sigur nu au facut raportul sa le poti vedea.
"Vrei să trăieşti cum se cuvine? Învaţă mai întâi să mori." – Confucius

stefanv

#9 Mesaj de stefanv »

Am fost azi la ITM si am aflat ca nu se poate citi discheta cu acest registr facut in Saga.Nu mai inteleg nimic.Se poate sau nu se poate face reg.in Saga?????????Mai sunt 4 zile .Cu stima,stefanv

Administrator

#10 Mesaj de Administrator »

Pentru Registrul de Evidenta al Salariatilor este necesar sa se introduca contractele de munca pentru fiecare salariat.
De asemenea, trebuie completata cu atentie perioada de generare a registrului. Aceasta trebuie sa cuprinda totate datele calendaristice trecute in campurile numite "Data operarii". Recomandam ca perioada sa fie 01.01.2007 - 31.03.2007.

Versiunea trebuie sa fie 3.0.293 sau 3.0.294

pepteav420

#11 Mesaj de pepteav420 »

SAGA MERGE FOARTE BINE, E CHIAR MAI BUN DECAT REVISAL. IN ALA NU POTI SA MODIFICI, NU POTI SA STERGI NU POTI SA FACI NIMIC. AM DEPUS PENTRU MAI MULTE FRIME ON LINE SI NU MI-A DAT NICI O EROARE. :D

munteanud411

#12 Mesaj de munteanud411 »

pepteav420 scrie:SAGA MERGE FOARTE BINE, E CHIAR MAI BUN DECAT REVISAL. IN ALA NU POTI SA MODIFICI, NU POTI SA STERGI NU POTI SA FACI NIMIC. AM DEPUS PENTRU MAI MULTE FRIME ON LINE SI NU MI-A DAT NICI O EROARE. :D
Subscriu !
Mare atentie la completarea corecta a tuturor cimpurilor !
ITM online nu respinge daca sint lucrate corect, indiferent de program, xml sa fie
pentru cei care au incercat sa depuna Registrul la ghiseele ITM si au fost respinse pe motiv ca SAGA nu e compatibil cu programul lor, lipsa de compatibilitate e in calificarea functionarului.
Faceti un efort si completati( depuneti) cererea pentru numele de utilizator si parola si veti putea lucra de la orice Internet-cafe daca stiti codul fiscal si parola
Evitati astfel contactul cu functionari nepregatiti.
Dan-
http://schimbativiata.webs.com/

eftimiea

REGISTRU DE EVIDENTA A SALARIATILOR

#13 Mesaj de eftimiea »

Imi puteti spune unde se gaseste REGISTRU DE EVIDENTA A SALARIATILOR in programul Saga, il fol. de putina vreme si pur si simplu nu'l gasesc in menu.....help

tomac

#14 Mesaj de tomac »

Intră la Fişiere - Salariaţi şi în partea de jos a ecranului vei găsi un buton "Registru de evidenţă a salariaţilor".
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

bucura896

#15 Mesaj de bucura896 »

Am depus si eu azi si a fost ok. A mers fara nici o problema

Scrie răspuns