Firma la care lucrez utilizeaza SAGA C. Din Decembrie, dorim sa apelam la o alta firma pentru gestionarea stocului de marfa. Practic ei vor incarca/descarca stocul, vor impacheta marfa....vor asigura partea logistica. Pentru efectuarea vanzarilor, ei vor avea nevoie de un stoc al nostru la zi. Cum as putea sa fac sa aibe acces la stocul scriptic din SAGA C la orice ora dar fara sa aiba acces la valori? De asemenea, cum as putea sa fac sa poata incarca avize in SAGA C ori de cate ori va fi o livrare ? Intentia este ca ei sa poata opera in stoc iesirile dar fara sa le apara pretul de vanzare.
Multumesc mult
legatura Saga C cu alt program?
Re: legatura Saga C cu alt program?
nu cred ca se poate sa nu vada preturile de vanzare.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
nici nu se poate face o interfata intre SAGA C si Wizcount (asta utilizeaza ei) astfel incat sa aiba acces in timp real la stoc numai cantitativ si sa poata opera avizele?
Multumesc mult
Multumesc mult
- fagarasa176
Neaaa...nici o sansa
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Recomandă-le SAGA în continuare. 

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
are cineva o idee de cum as putea sa procedez?
sau ....mi-a venit o alta idee si as vrea sa va intreb daca e poate
Sa instalez la ei SAGA C si sa le dau drept de acces doar la stocuri (iesiri). Intrebarea este pot sa blochez cumva aparitia pretului de achizitie si a celui de vanzare? Adica ei sa nu vada decat cantitati ...si sa opereze doar cantitati pe iesiri
Sa instalez la ei SAGA C si sa le dau drept de acces doar la stocuri (iesiri). Intrebarea este pot sa blochez cumva aparitia pretului de achizitie si a celui de vanzare? Adica ei sa nu vada decat cantitati ...si sa opereze doar cantitati pe iesiri
nu se poate, dar de ce nu scrieti la Saga si vedeti si parerea loir.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)