somaj asociat unic
somaj asociat unic
Sunt asociat unic si am cim incepind cu data de 24.01.2011, pot intra in somaj incepind cu data de 01.02.2013, pina la 01.01.2011 am platit cas la casa de pensii, dar fara sa platesc si somaj?
Re: somaj asociat unic
Ar trebui sa ne dai cateva amanunte in plus, cel mai important norma de lucru, deoarece nu este acelasi lucru daca esti angajat cu norma de 8 ore/zi sau 1 ora/luna.
Totusi nu inteleg cum nu ai platit somaj daca ai avut contract individual de munca? Sau esti titular la un PFA/II si ai platit CAS direct la Casa de Pensii?
Totusi nu inteleg cum nu ai platit somaj daca ai avut contract individual de munca? Sau esti titular la un PFA/II si ai platit CAS direct la Casa de Pensii?
Re: somaj asociat unic
Nu am fost foarte explicita, pina la 01.01.2011 fiind asociat unic aveam declaratie de asigurare la casa de pensii, si la sanatate, de aceea nu am platit somaj nu era obligatoriu, din ianuarie 2011, s-a schimbat legea si mi-am facut cim incepind cu data de 24.01.2011.
Norma de lucru este de 8 ore si vechimea in cimpul muncii de 30 ani.
Pot intra in somaj cu 01.02.2013, tinind cont ca am o societate in care sunt asociat unic.
Norma de lucru este de 8 ore si vechimea in cimpul muncii de 30 ani.
Pot intra in somaj cu 01.02.2013, tinind cont ca am o societate in care sunt asociat unic.
Ultima oară modificat Dum Dec 23, 2012 7:16 pm de către parist229, modificat 1 dată în total.