Buna ziua
O rugaminte daca se poate : pe un calculator (care devine server dar si user) avem instalat Saga C si se poate utiliza normal. Pe un alt calculator, user, se conecteaza la "server" pentru a utliza baza de date de acolo. Exista posibilitatea sa se lucreze pe amindoua calculatoarele, in acelasi timp, intrari, sau iesiri, sau casa ? Sau doar se poate pe un calculator sa se introduca intrarile, pe celallat altceva (facturi iesiri)? Multumesc
Utilizare aceeasi baza de date pe doua calculatoare
- fagarasa176
Re: Utilizare aceeasi baza de date pe doua calculatoare
Singura restrictie este sa nu se lucreze in acelasi modul pe ambele calculatoare deoarece pot aparea erori si "buleli"
in baza de date.
Adica sa nu se lucreze simultan in Iesiri, intrari, productie,casa, banca etc pe ambele calculatoare

Adica sa nu se lucreze simultan in Iesiri, intrari, productie,casa, banca etc pe ambele calculatoare
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
Nu este bine sa se lucreze in acelasi modul in acelasi timp, de exemplu iesiri, chiar daca fiecare utilizator lucraza pe firme diferite? Noi deabia am instalat programul si incepem sa introducem date dar suntem 4 useri si trebuie sa lucram concomitent! Ce afcem? Asteptam unul dupa altul?
- fagarasa176
In firme diferite nu este problema.
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
merge si asa.. cu mai multi useri. dar ca sa nu aveti blocari sau alte surprize, serverul(calculatorul cu programul) trebuie sa fie foarte bun si puneti in loc de HDD un SSD pe care instalati sistemul de operare si programul Saga. O sa fiti uimit/a ce rapid va merge si in retea.
ceva de genul http://www.emag.ro/intel-solid-state-dr ... list_p1_l2
ceva de genul http://www.emag.ro/intel-solid-state-dr ... list_p1_l2
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)