Incasari PS
-
Incasari PS
Am versiunea de program PS 3.0.221 si in momentul in care inregistrez in banca respectiv casa incasari pe care le operez si la clienti, urmatoarea rubrica, daca vreau sa inregistrez comisionul, imi incaseaza tot din clientul de la pozitia anterioara in momentul in care salvez. Revine abia dupa ce ies afara din program si reintru. Help....
Re: Incasari PS
Trimite mail cu baza de date la SAGA si explica problema si eu am patit la fel cum o saptamana ... promisiunea era ca se rezolva la urmatoarea actualizare ...dar se pare ca e rezolvata la fel ca si comanda rapida din casa/banca detalii factura! 

"Vrei să trăieşti cum se cuvine? Învaţă mai întâi să mori." – Confucius
Vezi ca la Sagaa PS exista o actualizare in 10.01.2012.
De altfel, dupa ce ai selectat factura trebuie sa salvezi inregistrare, dupa care adaugi sub acea inregistrare (atentie nu adaugi data din nou) plata comisionului bancar.
Sincer eu n-am observat cele mentionate de tine. Ar fi fost mai bine daca ai fi putut mentiona si care actualizare ai la vers.221.
De altfel, dupa ce ai selectat factura trebuie sa salvezi inregistrare, dupa care adaugi sub acea inregistrare (atentie nu adaugi data din nou) plata comisionului bancar.
Sincer eu n-am observat cele mentionate de tine. Ar fi fost mai bine daca ai fi putut mentiona si care actualizare ai la vers.221.
-
S-a rezolvat intre timp, s-au facut modificari la versiunea existenta, am reinstalat versiunea inca o data si este ok.