bilantul pe email

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
danilevicis

bilantul pe email

#1 Mesaj de danilevicis »

am de transmis unei banci bilantul la 31.12.2006 pe adresa de e mail. nu stiu cum sa incarc formatul fisierului astfel incat sa poata fi citit acolo la banca si listat. daca salvez pe dischet si incarc de acolo apar hieroglife

herganiec

#2 Mesaj de herganiec »

instalezi programul gratis CUTEPDF de la adresa asta:
http://www.cutepdf.com/Products/CutePDF/writer.asp

dupa instalare(vezi ca sunt 2 de instalat) o sa ai o imprimata virtuala cu numele CUTEPDF
din orice program cand dai listare(tiparire), daca alegi aceasta imprimanta el iti va crea un fisier cu extensia PDF care poti sa-l trimiti unde doresti si poate fi citit sau listat cu Adobe Acrobat reader sau Foxreader (deasemenea gratis).

Referitor la Bilantul din SAGA, dai listare la "imprimanta" CUTEPDF, o sa iti ceara cum sa se numeasca acel fisier rezultat, de exemplu BILANT firma 1.PDF care il va salva pe calculatorul tau unde doresti. acela il pti deschide, vizualiza, lista sau trimite ca atasament.

succes.

:wink:
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

danilevicis

#3 Mesaj de danilevicis »

mersi tare, tare mult pt raspuns. asa am sa fac. sigur voi reusi. esti un dragut!

Scrie răspuns