Problema reinstalare windows
-
Problema reinstalare windows
Buna ziua! Am intampinat o problema cu programul Saga C dupa ce mi-am reinstalat Windows-ul. Am copiat fisierul Saga C pe stick, l-am copiat inapoi dupa ce am reinstalat windows-ul si apoi am instalat programul de baza in fisier. Problema este ca acum imi cere cod de activare sa accesez datele, iar abonamentul nu il mai am de 1 an. Ce pot face?
Re: Problema reinstalare windows
Alt abonament.
Daca nu instalai direct in folderul saga, ci oriunde in calculator ( dupa cum se mentioneaza chiar in mesajele din timpul instalari ), nu aveati nici o problema .
Daca mai aveti folderul Saga ( cu baza de date ) pe stick , stergeti folderul instalat de pe calculator, apoi aduceti folderul de pe stick prin copiere fara sa mai instalati ulterior programul .
Daca nu instalai direct in folderul saga, ci oriunde in calculator ( dupa cum se mentioneaza chiar in mesajele din timpul instalari ), nu aveati nici o problema .
Daca mai aveti folderul Saga ( cu baza de date ) pe stick , stergeti folderul instalat de pe calculator, apoi aduceti folderul de pe stick prin copiere fara sa mai instalati ulterior programul .
-
Domnule Iosiff, din ce am citit pe forum, ca sa accesezi propriile date trebuie instalat programul de baza in folderul original, daca instalez in alta parte imi da un program saga gol.
Plus ca am incercat deja si ce mi-ati propus dvs. sa copiez doar folderul saga de pe stick, fara sa mai instalez altceva si tot imi cere coduri de activare.
Plus ca am incercat deja si ce mi-ati propus dvs. sa copiez doar folderul saga de pe stick, fara sa mai instalez altceva si tot imi cere coduri de activare.
Trebiue instalat , dar nu in folderul original ( eu asa le fac celor care reinstaleaza wind si nu au abonament, si nu am avut probleme ).
Din cate observ dumneavoastra a-ti avut abonament , probabil a-ti facut vrea actualizare inaintea expirari abonamentului si din acest motiv va cere codurile de activare.
Din cate observ dumneavoastra a-ti avut abonament , probabil a-ti facut vrea actualizare inaintea expirari abonamentului si din acest motiv va cere codurile de activare.
-
Aha, am inteles. Pai atunci, va rog sa-mi spuneti, dvs. unde instalati? In C sau in alta parte? Cum accesati datele pe care le aveati introduse?
Am copiat folderul exact cum era inainte, nu inteleg de ce nu merge
.
Am copiat folderul exact cum era inainte, nu inteleg de ce nu merge

A fost actualizat inainte de expirarea abonamentului si daia va cere codurile de activare.
-
Am rezolvat. Le-am trimis celor de la Saga un e-mail cu problema si m-au ajutat. Multumesc pentru sugestii domnul iosiff.
Cu placere