Buna ziua!
Am o sugestie in legatura cu diversele setari din saga C.
Am observat ca programul permite setarea modului de numerotare a intrarilor.Nu se poate face ceva si pentru iesiri?
M-ar interesa setarea " numar anterior+1 cu renumerotarea numerelor posterioare".
Multumesc!
setari diverse
- fagarasa176
Re: setari diverse
Proba ai facut sa vezi daca face asa ceva?
Plus ca aceasta setare la care faceti referite este pentru coloana "Nr. int" din intrari folosit la nr de NIR
Plus ca aceasta setare la care faceti referite este pentru coloana "Nr. int" din intrari folosit la nr de NIR
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Cu renumerotare? Adică emiteți facturi și la un moment dat să se schimbe toate numerele? Nu ar fi aiurea?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
asta da, ar fi aiurea.
Dar ar fi binevenit un meniu pe la administrare, unde sa poti seta plaja de numere pt fiecare an pt facturi, chitante, NIR, bon productie, bon consum, etc.. Aceasta la fiecare firma in parte.
ceva de genul ex:
An 2013
nr factura inceput: AM 1000
nr factura sfarsit : AM 9999
nr factura curent : AM 1120 (fiind nr ultimei facturi emisa in iesiri) daca schimb aici si pun AM 1125 programul sa imi propuna la iesiri nr de factura setat de mine si sa incrementeze mai departe..
Dar ar fi binevenit un meniu pe la administrare, unde sa poti seta plaja de numere pt fiecare an pt facturi, chitante, NIR, bon productie, bon consum, etc.. Aceasta la fiecare firma in parte.
ceva de genul ex:
An 2013
nr factura inceput: AM 1000
nr factura sfarsit : AM 9999
nr factura curent : AM 1120 (fiind nr ultimei facturi emisa in iesiri) daca schimb aici si pun AM 1125 programul sa imi propuna la iesiri nr de factura setat de mine si sa incrementeze mai departe..
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
Daca si asa nu face Saguta asta pentru noi cate si mai cate....eu as vrea , de exemplu, sa imi faca si cafeau, dimineata iar seara sa imi spuna o poveste

am vazut asta si la alte programe de conta si chiar e un lucru bun. (nu de facut cafeaua dimineata
)

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)