Am urmatoarea problema: un calculator aflat la un punct de lucru pe care este instalat SAGA C in care s-a lucrat cu o firma x; un alt calculator aflat in alt punct de lucru pe care am instalat SAGA C si pe care lucrez cu mai multe firme (x, y,z). Vreau sa preiau datele de pe primul calculator (in care s-a lucrat doar cu firma x) si sa le introduc in cel in care s-a lucrat cu mai multe firme (x, y,z). Firma x este identica in ambele calculatoare. Vreau sa suprapun datele, de pe primul calculator pe al doilea.
As dori un sfat cum pot face acest lucru.
Multumesc.
Preluare date SAGA C de pe un calculator pe altul
-
- fagarasa176
Re: Preluare date SAGA C de pe un calculator pe altul
Export baza de date de pe calculatorul de la punctul de lucru de unde vreti sa preluati.
Import baza de date pe calculatorul unde vreti sa preluati.
Atentie pe calculatorul unde preluati toate date introduse anterior la firma x se vor sterge.
Import baza de date pe calculatorul unde vreti sa preluati.
Atentie pe calculatorul unde preluati toate date introduse anterior la firma x se vor sterge.
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Re: Preluare date SAGA C de pe un calculator pe altul
daca spui ca sunt la fel:
1.salveaza firma X pe un stick de la punctul de lucru.
2.vii la calculatorul unde ai x, y ,z .. intri la firma x, restaurare in alta locatie, si indici arhiva de pe stick salvata la pct.1
asa ai exact datele de pe primul si pe al doilea.
1.salveaza firma X pe un stick de la punctul de lucru.
2.vii la calculatorul unde ai x, y ,z .. intri la firma x, restaurare in alta locatie, si indici arhiva de pe stick salvata la pct.1
asa ai exact datele de pe primul si pe al doilea.

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)