calcul CO
calcul CO
in aug. am un salariat cu 21 z CO. am calculat CO facand media pe mai+iun+iul. cand a avut salariul brut de 800 lei. problema e ca in aug. i s-a micsorat salariul la 350 lei si saga imi calculeaza CO la 350 lei, nu ma lasa sa trec suma care mi-a iesit mie din calcul.
oug65/2005
"Art. 145. - (1) Pentru perioada concediului de odihnă salariatul beneficiază de o indemnizaţie de concediu, care nu poate fi mai mică decât salariul de bază, indemnizaţiile şi sporurile cu caracter permanent cuvenite pentru perioada respectivă, prevăzute în contractul individual de muncă.
(2) Indemnizaţia de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale prevăzute la alin. (1) din ultimele 3 luni anterioare celei în care este efectuat concediul, multiplicată cu numărul de zile de concediu."
in cazul asta media zilnica ar fi 800*3 / (21+22+21) deci 37.5 si apoi *23 zile pe aug ar fi 862.5 deci 863 lei ....
e corect
"Art. 145. - (1) Pentru perioada concediului de odihnă salariatul beneficiază de o indemnizaţie de concediu, care nu poate fi mai mică decât salariul de bază, indemnizaţiile şi sporurile cu caracter permanent cuvenite pentru perioada respectivă, prevăzute în contractul individual de muncă.
(2) Indemnizaţia de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale prevăzute la alin. (1) din ultimele 3 luni anterioare celei în care este efectuat concediul, multiplicată cu numărul de zile de concediu."
in cazul asta media zilnica ar fi 800*3 / (21+22+21) deci 37.5 si apoi *23 zile pe aug ar fi 862.5 deci 863 lei ....
e corect

Ultima oară modificat Vin Sep 09, 2005 1:08 am de către Doriana, modificat 1 dată în total.
Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...
am o firma cu un salariat si in mai si iun 1100 era si din iul 350, am simulat un concediu pe august si imi da 476.... iar eu am calculat 916.... cam dublu ... 
alta varianta 660 lei tot anul ...concediu in aug saga face 660, manual 660*3 / 64 da 30.94*23 da 712......

alta varianta 660 lei tot anul ...concediu in aug saga face 660, manual 660*3 / 64 da 30.94*23 da 712......

- Administrator
si acuma face bine.?.Administrator scrie:Am incurcat oalele rau cu concediul asta de odihna.![]()
![]()
Am inlocuit programul de instalare de pe site.

p.s.

bine!!!
este.... acuma face bine......

Doriana scrie:oug65/2005
e corect
Referitor la calcul baza pt concediul de odihna, nu am inteles cum e corect sa calculezi. Sa consideram un caz:
---------------------------------------------------------------------------------
Luna-------Zile lucrate---Salariu brut-------------zile lucratoare in luna
06-----------10--------------400--------------------------21
07-----------21--------------800--------------------------22
08-----------23--------------800--------------------------23
---------------------------------------------------------------------------------
total--------54-------------2000-------------------------66
in luna 09, salariul se modifica la 350 pe luna (nu are alte sporuri).
In luna 09, angajatul are 10 zile de CO; care e baza pt calculul CO si cum se calculeaza ?