Buna seara
As dori daca se poate sa ma ajutati intr-o problema : o societate comerciala are 2 gestiuni cu amanuntul care foloseste coduri de produse . Astfel am ales "Evaluare marfuri la pret de vanzare pe gestiuni distincte". Apoi am creat cele doua gestiuni "Cantitativ-valorice". In ecranul de gestiuni nu ma lasa sa introduc analitice la 371,378,4428,607,707 ssau cota de tva. In momentul in care fac o receptie si aleg "Marfuri ---> gestiunea 1 ---> articol imi pune contul 371 automat si nu ma lasa sa-i pun analitic. La fel se intimpla si la iesiri.
Se poate evidentia receptiile si iesirile pe analitice ale lui 371 ?
Multumesc
Setare gestiuni
Re: Setare gestiuni
daca ai ales ""Evaluare marfuri la pret de vanzare pe gestiuni distincte" atunci nu are ce cauta Gestiuni cantitati-valorice.A se citi ce scrie cu litere mov in ecranul Configurare societati ATENTIE!!! .... 

Intradevar, nu am fost atent la setari. Asa ca am debifat toate casutele , am recreat gestiunile si tot nu imi trece analiticul la receptii sau la iesiri (este 371 si nu poate fi modificat). Precizez ca am fff multe articole cu pret de vanzare prestabilit. Imi puteti spune ce alte setari sa fac pentru a putea sa imi apara analitic pe fiecare gestiune in parte la receptii si la iesiri ? Multumesc
Am gasit. Multumesc Gramac ca mi-ai deschis ochii. Trebuia sa citesc mai atent putin "helpul" si era ok. Un weekend placut tuturor.
Si tutotusi ce ai gasit? nu de alta dar sunt si alti utilizatori incepatori care poate intampina aceeasi problema.
explica-mi si mie te rog cum ai reusit. si eu am cam aceeasi problema: la magazin am programul de stocuri, am creat gestiunile, dar cand operez intrarile, nu ma lasa sa pun analitic la 371. la cabinet am programul de contabilitate, iar eu de obicei import ce lucrez la magazin in programul de conta(am creat si in programul de conta gestiuni), dar nu imi duce pe gestiuni. ajutati-ma pls!
- fagarasa176
Ca sa lucrezi pe analitice trebuie sa ai gestiuni global valorice
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Precum se lucreaza pe nedefinit si nu utilizand la "tip" optiunea de "marfa".