cas asociat unic
cas asociat unic
am asociatii unici cu contract de asigurare la casa de pensii , anul trecut cand s-a facut trecerea platilor la anaf , fiecare si-aa facut documentele solicitate , si platile ca atere in conturile date chiar de anaf , acum au primit notificari ca nu si-au platit datoria la casa, respectiv casa de pensii , si normal cu dobanzi si penalitati cu duiumul , = s-a mai lovit careva de situati asta? eu le-am cerut op ca sa demonstrez ca s-a platit
-
Re: cas asociat unic
Cei de la ANAF au procedura vis-a-vis de situatia prezentata . Platile efectuate eronat in conturile ANAF dupa data de 01.07.2012 de catre persoanele care nu fac obiectul administrarii ANAF vor fi transferate la cererea platitorului catre CJP . Transferul se va efectua cu data platii .
In situatia in care asociatul unic / administratorul SC are stabilita remuneratie aceasta este asimilata veniturilor din salarii (a se vedea aret.296^21 lit.e)> Pe Site-ul ANAF la rubrica asistenta contribuabili -intrebari frecvente ve-ti gasi raspunsul la situatia in care asoc./adm primeste remuneratie.
In situatia in care asociatul unic / administratorul SC are stabilita remuneratie aceasta este asimilata veniturilor din salarii (a se vedea aret.296^21 lit.e)> Pe Site-ul ANAF la rubrica asistenta contribuabili -intrebari frecvente ve-ti gasi raspunsul la situatia in care asoc./adm primeste remuneratie.