sporuri

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
giurgicaa496

sporuri

#1 Mesaj de giurgicaa496 »

cum si unde introduc sporul pt ore suplimentare, ca sa se reflecte la toti salariatii?dar cel de noapte?trebuiesc mai intai configurate sau...??????daca intocmesc pontajul conform realitatii, am optiunea de a il prelua in calcul salarii?
e vorba de timp de munca inegal 12/24/12/48(12 pe zi,24 liber,12 pe noapte,48 liber)
daca mai are cineva caz din asta este dispus sa ma ajute si pe mine?acum am preluat si nu mi -sa predat nici o baza de date, am in jur de 100 salariati si itm-ul undeva la panda :x

balazse

Re: sporuri

#2 Mesaj de balazse »

Bine ai venit pe forum!
Daca este un spor permanent atunci il poti seta la "administrare" -> "configurare salarii" -> "sporuri permanente", in caz conctrar la "operatii" -> "state salarii" -> "detalii" -> "ore suplimentare".

danilevicis

#3 Mesaj de danilevicis »

pt spor permanent de weekend, 6 ore sambata, la toti angajatii, este corect cum fac?
1. intru la salariati si bifez sporul 01 configurat in procent fix la configurare salariati
2. fac acte aditionale la toti, transmit in revisal toata baza de date cu noul spor.
3. la configurare salarii, sarbatori, debifez zilele cu rosu aferente sambetelor?
4. completez pontajul cu 6 ore sambata
5. completez manual la fiecare angajat totalul orelor lucrate? :( (tinand cont ca nu pot prelua automat din pontaj)
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

tomac

#4 Mesaj de tomac »

3. Nu.
În rest da.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

danilevicis

#5 Mesaj de danilevicis »

Multumesc!
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

danilevicis

#6 Mesaj de danilevicis »

Am facut act aditional si la 2 angajate care au contractul suspendat. Este corect? Deoarece am obtinut 1% la rest de plata cat era sporul in loc sa fie o lei.
Am pus 8 ore lucrate sambata si am debifat la configurare salarii zilele cu rosu aferente sambetelor ca sa obtin pontajul automat.
Problema este ca la un un concediu medical de lauzie din mai era calculat zile suportate din CCI 17 si acum apar 21 adica 4 sambete in plus. Cei de la ITM control au specificat in procesul verbal de control termen de realizare a sporului 30.05. Pai eu medicalul il aveam completat inainte sa vina ei.
Uf ,,, cum este corect? :(

balazse

#7 Mesaj de balazse »

De ce faci modificare daca au contract suspendat?
Data viitoare nu mai umbla unde nu trebuie, mergi la configurare salarii si bifeaza inapoi acele zile de sambata pe care le-ai debifat.
Partea cu sporul din pacate n-am inteles.

danilevicis

#8 Mesaj de danilevicis »

Mi-au spus de la itm sa dau spor 1% pt sambete lucrate incepand cu statul din mai.
In concluzie, in loc de 21 zile lucratoare am pus 25(debifand din configurare 4 sambete) si am pus spor permanent de weekend 1%din brut. Doar ca, actionand peste toti salariatii, la suspendate, au aparut 4 zile lucrate (desi avand codul 99 bagat ar fi trebuit sa nu apara nimic). La fel, la suspendate, apare salar 0 lei dar la spor 10 lei.
Trebuie sa refac statul, nu stiu cum sa fie corect si pe viitor la urmatoarele luni.

balazse

#9 Mesaj de balazse »

Asa cum ti-am spus la configurare salarii nu modifici zilele de weekend, le corectezi inapoi si atunci se va corecta situatia pe luna aprilie.
Dupa parerea mea (din pacate nu prea am avut cazuri cu spor) poti sa le treci sporul la "detalii" -> "spor de noapte" si atat.

danilevicis

#10 Mesaj de danilevicis »

Mersi balazse pt raspunsuri, din pacate doar din configurare salarii ambputut rezolva. Asta este. Voi vedea pe viitor. Era vorba de statul din mai. Un weekend placut va doresc.

Scrie răspuns