Buna seara.
Am o problema. In jurnalul de vanzari-cumparari, atunci cand selectez perioada (ex.: 01.04.2013-08.04.2013), imi apar si facturi emise in lunile precedente, astfel ca suma achizitiilor si a vanzarilor nu este corecta.
Am nevoie urgen de un raspuns!
Mentionez ca de la 01.01.2013 societatea mea aplica sistemul TVA la incasare si folosesc doar partea de gestiune din SAGA.
Multumesc anticipat!
Pentru ca eu vreau sa vad doar achizitiile/vanzarile doar din perioada selectata.
Folosesc SAGA doar pentru gestiune, facturare, urmarile plati, clienti, furnizori.
Intrebarea este de ce apar acele facturi? Mentionez ca nu imi apar toate facturile din lunile precedente. Face programul o selectie anume? Tine cont de un anume criteriu?
Programul procedeaza conform reglemantarilor in vigoare, daca doresti o situatie atunci din intrari/vanzari, precum situatie aprovizionari/vanzari poti obtine informatiile necesare.
balazse scrie:Programul procedeaza conform reglemantarilor in vigoare, daca doresti o situatie atunci din intrari/vanzari, precum situatie aprovizionari/vanzari poti obtine informatiile necesare.
Ca sa fiu mai clar:
Concret, care sunt criteriile pe care le urmeaza programul?...conform normelor in vigoare....
Am verificat cateva facturi si am observat ca nu se tine cont nici de plati/incasari sau termene scadente.
Care sunt aceste norme care ma impiedica sa vad strict activitatea din perioada selectata in jurnalul cumparari-vanzari ?
Mentionez ca am am facut o actualizarea a ultimei versiuni SAGA ieri. Inainte de actualizare nu am avut acesta problema.
e vb despre legislatie.
in loc sa fie lucrurile mai simple si mai clare de la 01 ianuarie 2013 au reusit sa le ameteasca in asa fel incat nimeni nu mai intelege nimic.
iar de la 01 februarie 2013 i-au pus capac cu trecerea la micro si si intoducerea altor impozite si taxe, dupa pararea mea introduse abuziv in codul fiscal pentru a ma "jecmani" de bani pe contribuabili.
Pentru IarovoiM859
Interesant este ca nimeni nu protesteaza, adica n-am vazut angajatori care sa iasa pe strada cu angajatii si sa ceara anularea modificarilor.