sugestie pentru ecran salariati
sugestie pentru ecran salariati
Ar fi foarte utila introducerea in format pdf, alaturi de contractul de munca si a unui act aditional la contractul de munca.
Sunt firme cu multi salariati iar aceasta varianta ar insemna un ajutor considerabil.
Sunt firme cu multi salariati iar aceasta varianta ar insemna un ajutor considerabil.
Re: sugestie pentru ecran salariati
sari cu o naveta de bere si la urmatoarea actualizare apare 

Intr-adevar, ar fi binevenita si introducerea actului aditional, dar de ce nu se editeaza toate aceste liste in format word, sa poata fi salvate si modificate si ulterior.
In formatul actual, daca completez o lista, o listez si am gresit ceva, trebuie sa iau totul de la inceput.
Sau este o alta procedura de urmat pe care eu nu o stiu???
Va rog sa-mi raspundeti.
In formatul actual, daca completez o lista, o listez si am gresit ceva, trebuie sa iau totul de la inceput.
Sau este o alta procedura de urmat pe care eu nu o stiu???
Va rog sa-mi raspundeti.
completati in CIM.pdf ce mai doriti dvs, si salvati documentul acela pdf.
veti regasi toate CIM-urile facute din program in c:\TEMP care se pot modifica (daca e cazul)
veti regasi toate CIM-urile facute din program in c:\TEMP care se pot modifica (daca e cazul)
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Multumesc de raspuns.
Asa am facut si totul este rezolvat.
Dar cand editez de ex.Cerere de recuperare sume de la Casa de Sananate, sau cand editez o adeverinta de vechime pt.un salariat de ce nu este aceeasi procedura???
Sau este si eu nu o stiu??
Va rog sa-mi spuneti, caci eu pe aceste le-am cautat sa le modific si nu le-am gasit, si intr-adevar contractele de munca nu le-am mai cautat, crezand ca este la fel si pt.ele.
Dar este f.bine ca sunt in acest format editabil si salvat totodata.
Asa am facut si totul este rezolvat.
Dar cand editez de ex.Cerere de recuperare sume de la Casa de Sananate, sau cand editez o adeverinta de vechime pt.un salariat de ce nu este aceeasi procedura???
Sau este si eu nu o stiu??
Va rog sa-mi spuneti, caci eu pe aceste le-am cautat sa le modific si nu le-am gasit, si intr-adevar contractele de munca nu le-am mai cautat, crezand ca este la fel si pt.ele.
Dar este f.bine ca sunt in acest format editabil si salvat totodata.
Momentan acelea nu apar in formatul in care apare contractul, dar de salvat pot fi salvate prin listare pe o imprimanta virtuala prin care se genereaza un fisier pdf.
Da, le-am salvat cu imprimanta virtuala in format .pdf, dar apoi nu am mai reusit sa le modific, daca am constatat vreo greseala de ortografie.
Varianta de la contracte de munca este f.f. buna, si propun ca toate listele editabile de ex.la salarii sa fie facute in acest format.
Ar fi de un real folos la toata lumea.
Varianta de la contracte de munca este f.f. buna, si propun ca toate listele editabile de ex.la salarii sa fie facute in acest format.
Ar fi de un real folos la toata lumea.
septimiuv scrie:sari cu o naveta de bere si la urmatoarea actualizare apare

N-a sărit nimeni 
Acum, pentru mine, e oricum târziu că am plecat din București

Acum, pentru mine, e oricum târziu că am plecat din București

Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
nu a sarit ca nu a aparut actualizarea ..

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
n-am zis ca intai actualizarea
am zis ca dupa bere actualizarea
am zis ca dupa bere actualizarea
vorba aia , actualizarea dupa bere , o placere 

Să le vezi pe alea făcute după o pălincă de Bihor
Nu prea are trecere la București că-i prea tare...

Nu prea are trecere la București că-i prea tare...
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Cu siguranţă nu-i prea tare.Sunt ei prea slabi pentru ea...
Nu generalizez, Doamne fereşte, ci spun ce au recunoscut unii din ei după ce au gustat-o
!

Nu generalizez, Doamne fereşte, ci spun ce au recunoscut unii din ei după ce au gustat-o

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
- balteanuc692
Eu i-as spune altfel: Nu se stie a se bea asa ceva prin zona noastra