dosar de recuperare cm emise Bucuresti si Slobozia

radue475

dosar de recuperare cm emise Bucuresti si Slobozia

#1 Mesaj de radue475 »

Buna ziua,
poate a mai avut cineva situatia asta, am un concediu medical emis de Spit .Colentina si unui emis de Spit Slobozia in aceiasi luna, vreau sa fac dosarul de recuperare si nu stiu unde sa l depun.
Pentru luna iunie sunt emise de la Slobozia, sper ca nu imi spuneti sa ma duc sa depun dosarul la casa de acolo. Societatea este din Bucuresti. Multumesc.

tudosien

Re: dosar de recuperare cm emise Bucuresti si Slobozia

#2 Mesaj de tudosien »

Nu conteaza de unde sunt emise CM-urile. Dosarul il depui la casa de sanatate la care e asigurat angajatul beneficiar al CM.

botanc

#3 Mesaj de botanc »

tudosien scrie:Nu conteaza de unde sunt emise CM-urile. Dosarul il depui la casa de sanatate la care e asigurat angajatul beneficiar al CM.
Dosarul il depune la Casa de asigurari de sanatate de care apartine ANGAJATORUL. Nu are legatura Casa de asigurari de sanatate de care apartine ANGAJATUL.
Calcului sumelor de plata/recuperat pentru CCI se face in D112 la nivelul ANGAJATORULUI, nu pe fiecare Casa de asigurari de sanatate la care sunt arondati salariatii.

tudosien

#4 Mesaj de tudosien »

Corect cum spune botanc.

radue475

#5 Mesaj de radue475 »

multumesc, asta e raspunsul pe care il doream, ma si vedeam in trenul de Slobozia.
O zi buna tuturor.

Scrie răspuns