Buna ziua
Am trecut in ecranul salariati ultima zi de lucru de exemplu data de 30.06.2013.
In registrul salariatilor la data incetare contract apare tot 30.06.2013, dar de fapt contractul de munca inceteaza cu data de 01.07.2013 . Cei de la iTM m-au anuntat sa depun un nou revisal cu data de 01.07.2013.Am refacut revisalul si am modificat statul de plata, deoarece daca trec data de incetare 01.07.2013 in saga, imi apare stat de plata si in iulie pentru o zi.
Ce nu fac bine?
Multumesc
desfacere contract de munca in revisal
Re: desfacere contract de munca in revisal
Cei de la ITM nu fac bine.
CIM-ul inceteaza pe 30.06.2013, dupa ultimul minut de lucru.
CIM-ul inceteaza pe 30.06.2013, dupa ultimul minut de lucru.
Pentru GrecuA361
Acea data de incetare tu il poti modifica/completa manual in ReviSal, la "salariati" trebui sa il lasi cel din 30.06.2013.
Sincer sa fiu este o prostie totala din partea celor de la Inspectia muncii ca nu dau deja de atata timp (cativa ani) un comunicat in care lamureste aceasta problema.
Unii zic ca trebui sa apara 30.06.2013, iar altii 01.07.2013.
Cei de la ITM sustin ca o data ce ai trecut o data pe decizie, atunci acea data trebuie trecut si in program, totusi daca ne gandim logic pe decizie nu se trece "inceteaza contractul pe ...", ci treci "inceteaza incepand cu data de ...", adica de la acea data nu mai lucreaza acel angajat ca urmare este corect sa treci 30.06.2013, deoarece daca se incadreaza intr-un alt loc atunci el va incepe cu 01.07.2013 si nu cu 02.07.2013.
Daca ai un document emis de cei de la ITM as fi curios sa-l citesc, mai exact daca au trecut ei care ar fi data corecta.
Acea data de incetare tu il poti modifica/completa manual in ReviSal, la "salariati" trebui sa il lasi cel din 30.06.2013.
Sincer sa fiu este o prostie totala din partea celor de la Inspectia muncii ca nu dau deja de atata timp (cativa ani) un comunicat in care lamureste aceasta problema.
Unii zic ca trebui sa apara 30.06.2013, iar altii 01.07.2013.
Cei de la ITM sustin ca o data ce ai trecut o data pe decizie, atunci acea data trebuie trecut si in program, totusi daca ne gandim logic pe decizie nu se trece "inceteaza contractul pe ...", ci treci "inceteaza incepand cu data de ...", adica de la acea data nu mai lucreaza acel angajat ca urmare este corect sa treci 30.06.2013, deoarece daca se incadreaza intr-un alt loc atunci el va incepe cu 01.07.2013 si nu cu 02.07.2013.
Daca ai un document emis de cei de la ITM as fi curios sa-l citesc, mai exact daca au trecut ei care ar fi data corecta.
Re: incetare contract de munca
CIM va inceta cu data de 07.08.2013, cf art.65 alin1 din CM.Am facut inregistrarea pentru a-mi genera decizia de incetare CIM, dar cand activez butonul imi afiseaza doar actul aditional...iar cand generez statul de plata pentru luna august nu tine cont de data incetarii contractului...
ati completat data iesirii 07.08.2013 din <salariati> ?
atunci iese bine statul de plata.
atunci iese bine statul de plata.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)