PRELUARE DATE DIN REVISAL ITM
PRELUARE DATE DIN REVISAL ITM
Cum se procedeaza la preluarea datelor din revisalul itm la o firma pe care o preiau cu 01.07.2013? Cei care s-au ocupat pana acum de aceasta firma mi-au trimis un folder cu revisalul firmei respective.
Va multumesc mult!
Va multumesc mult!
Re: PRELUARE DATE DIN REVISAL ITM
Importul vrei sa-l faci tot in Revisal-ul ITM sau in Saga?
As vrea sa-l fac in ambele programe
Pentru Revisal ITM ai Instrumente>Import angajator. Inainte fa o salvare cu Salvare baza de date.
Pentru Saga: redenumeste fisierul pe care l-ai primit si pune-i extensia .zip sau .rar in loc de .rvs. Dezarhiveaza fisierul si vei obtine un fisier cu extensia .xml. Acesta il importi in Saga la Fisiere>Salariati>Preluare XML din REVISAL.
Pentru Saga: redenumeste fisierul pe care l-ai primit si pune-i extensia .zip sau .rar in loc de .rvs. Dezarhiveaza fisierul si vei obtine un fisier cu extensia .xml. Acesta il importi in Saga la Fisiere>Salariati>Preluare XML din REVISAL.
Buna ziua,
fisierul nu are extensia xml ci .db. Nu poate fi preluat in SAGA.
Am gresit ceva? multumesc
fisierul nu are extensia xml ci .db. Nu poate fi preluat in SAGA.
Am gresit ceva? multumesc
- balteanuc692
Fisierul cu extensia .db vi-l face cand dati "export angajator"
Trebuie sa dati: "Generare registru" ca sa va faca fisierul .rvs
Acest fisier il redenumiti cu extensia .rar sau .zip si mai departe ce v-a zis colegul Cernat.
Trebuie sa dati: "Generare registru" ca sa va faca fisierul .rvs
Acest fisier il redenumiti cu extensia .rar sau .zip si mai departe ce v-a zis colegul Cernat.
Are dreptate balteanuc692. .
Nu am fost foarte atent cand am raspuns, trebuia sa-mi fi dat seama ca ti-a dat numai un fisier .db. Fisierul cu extensia .db trebuie importat in Revisal-ul ITM, verifica ce s-a importat, da Generare registru, se obtine .rvs....... si pe urma in Saga.
Nu am fost foarte atent cand am raspuns, trebuia sa-mi fi dat seama ca ti-a dat numai un fisier .db. Fisierul cu extensia .db trebuie importat in Revisal-ul ITM, verifica ce s-a importat, da Generare registru, se obtine .rvs....... si pe urma in Saga.
Buna ziua,
tot nu merge. La importarea xml-ului imi da eroare in SAGA : 'OOROTNOTE is not an object 1924'.
tot nu merge. La importarea xml-ului imi da eroare in SAGA : 'OOROTNOTE is not an object 1924'.
Ai total commander? Daca da atunci incearca sa-l utilizezi, daca nu descarca-l gratuit.
Cel putin la mine functioneaza, mai exact trebuie despachetat fisierul de 2 ori si ajung la fisierul xml.
Cel putin la mine functioneaza, mai exact trebuie despachetat fisierul de 2 ori si ajung la fisierul xml.
eu am incercat si vad ca merge si import direct in Saga din format .rvs 

Eu m-am referit doar la despachetare. 

pai nu mai trebuie sa despacheteze nimic . Preia direct in format .rvs in Saga 

Dar MireaL699 a primit mesajul de eroare: 'OOROTNOTE is not an object 1924'. 

sa incerce atunci import direct din .rvs ca poate nu mai primeste mesajul "'OOROTNOTE is not an object 1924' 

Care parte nu a fost clar?mireal699 scrie:La importarea xml-ului imi da eroare in SAGA : 'OOROTNOTE is not an object 1924'.