Nota contabila salarii

Ce crezi ca ar trebui introdus sau modificat la programe?
Încuiat
pinteae

Nota contabila salarii

#1 Mesaj de pinteae »

In intocmirea statelor de salarii am intalnit urmatoarea situatie: unul sau mai multi salariati pe parcursul lunii, au doua sau mai multe contracte individuale de munca. La intocmirea statelor de salarii, obligatiile salariale se retin pe fiecare contract in parte. La generarea notei contabile se tine cont de acest lucru, in schimb, in D112 veniturile se cumuleaza si astfel se recalculeaza obligatiile salariale la total sume realizate de salariat. In urma recalcularii apar diferente intre nota contabila de salarii si D112. Aceste diferente atrag dupa sine modificarea notei contabile. In acest context, cum nota contabila de salarii contine articole contabile compuse, modificarea acestor articole este destul de dificila. Sugerez ca in "Administrare", "Configurare salarii", sa se poata opta pentru forma articolelor contabile generare. Sa optezi pentru articole contabile compuse sau articole contabile simple, stiind ca un articol contabil simplu, poti sa-l modifici mult mai usor.

herganiec

Re: Nota contabila salarii

#2 Mesaj de herganiec »

bun ar fi doar articole contabile simple macar la salarii. (hai ca la inchidere luna merge si compuse)
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

balazse

Re: Nota contabila salarii

#3 Mesaj de balazse »

Si daca genezi o nota contabil compusa cu zero in care doar modifici sumele dorite? iar in fiecare luna utilizand butonul "copiere"/"lipire" doar copiezi nota si faci modificarile necesare, astfel chiar daca devalidezi statul de plata nota contabila introdusa manual nu dispare.

Încuiat