Buna seara ...
As avea o sugestie in caz ca nu a avut-o nimeni pana acum...
Atunci cand se inregistreaza cheltuieli pe credit , programul sa te intrebe daca esti sigur.. La fel la venituri cand se inregistreaza pe debit...
Este posibila o implementare de acest gen ?
Deoarece aici nu vb de neatentie , cat de oboseala si / sau numar mare de tranzactii...
Cu stima ,
Vlad COCOS
Saga C - Inreg CH & Ven
Re: Saga C - Inreg CH & Ven
Aceasta atentionare exista, ii drept ca doar in meniul "articole contabile".
Sunt de acord sa se extinda si la celelalte meniuri.
la articole contabile sunt de acord ca exista...balazse scrie:Aceasta atentionare exista, ii drept ca doar in meniul "articole contabile".
de exemplu eu am bagat la jurnalul de banca niste "retururi" de comisioane pe credit , si nu a stiut sa mi inchida bine ... adica 121 nu mi l-a inchis conform clasa 6 si 7 ... cei drept sume derizorii... dar uite ca te lovesti de ele la bilant..

Pentru cocosv320
Pana la urma ar trebui sa fim si noi atenti si sa nu ne gandim ca programul va reactiona la toate greselile pe care le facem.
Dar din ce presupui ca nu le-a inchis cum trebuie prin 121? Ar trebui sa dai un exemplu concret. Eu am incercat si n-am gasit probleme.tomac scrie:Folosiți butonul "Răspunde" pentru a continua o discuție. Nu folosiți butonul "Citează" decât atunci când e nevoie să citați pe cineva.
Pana la urma ar trebui sa fim si noi atenti si sa nu ne gandim ca programul va reactiona la toate greselile pe care le facem.
- Administrator
Se rezolva in versiunea urmatoare.
Nu le-a închis conform înseamnă că a verificat corelația aia despre care mă zbat eu de câțiva ani să demonstrez că nu există: clasa 7 - clasa 6 = sold 121.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.