consultanta in afaceri
consultanta in afaceri
As dori sa stiu daca in sfera activitatii de consultanta in afaceri intra si elaborarea de site-uri web. Daca nu, ce cod CAEN se utilizeaza pentru astfel de activitati. De asemenea, in cazul productiei de web-site-uri, este legal ca firma sa achizitioneze o camera video?
7222 Consultanţă şi furnizare de alte produse software.
Această clasă include:
- analiza, proiectarea şi programarea sistemelor la cheie (gata pentru utilizare):
. analiza cerinţelor şi problemelor utilizatorului, consultanţă privind soluţia optimă;
. elaborarea, producerea, furnizarea şi documentarea soft-ului la comandă, bazat pe cerinţele utilizatorilor;
. scrierea de programe, urmând indicaţiile utilizatorului;
- proiectarea de pagini web.
Această clasă include:
- analiza, proiectarea şi programarea sistemelor la cheie (gata pentru utilizare):
. analiza cerinţelor şi problemelor utilizatorului, consultanţă privind soluţia optimă;
. elaborarea, producerea, furnizarea şi documentarea soft-ului la comandă, bazat pe cerinţele utilizatorilor;
. scrierea de programe, urmând indicaţiile utilizatorului;
- proiectarea de pagini web.
Întrucât apetrem ţi-a răspuns deja la partea legată de încadrarea activităţii, legat de legalitatea achiziţiei camerei video, problema se pune în alt fel: este necesară activităţii sau nu? Dacă răspunsul este, da, argumentat, atunci nu e nicio problemă. Şi cred că ai suficiente argumente legate de necesitatea achiziţiei unei camere video într-o astfel de activitate (clipuri postate pe paginile web, filmarea unor caracteristici specifice subiectului paginii de web, etc.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.