buna ziua! am urmatoarea problema
am depus declaratia d112, si imi da eroarea:
E:validari globale
eroare regula: A157.3:CIF sediu secundar=32485001 nu este declarat
va rog sa-mi spuneti ce reprezinta. ca nu o inteleg
multumesc!
eroare d 112
Re: eroare d 112
pai exact ce scrie :A157.3:CIF sediu secundar=32485001 nu este declarat
verificati datele sediului. cui etc. daca nu le-ati modificat...
verificati datele sediului. cui etc. daca nu le-ati modificat...
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
am verificat datele si sunt bine, nu inteleg. am trimis o alta declaratie din nou.
Ai trimis alta...rectificativa ?
Pentru SerbanM695
Precis te-ai inregistrat pentru punct de lucru ca sa declari impozit pe venit (avand peste 5 angajati), doar ca in D.112 nu ai declarat nimic, mai exact la "administrare" -> "configurare societati" -> "setari diverse" -> trebuie sa fie bifat la "aceasta societate are filiale", iar la "salariti" si setezi pentru fiecare angajat care apartine de acea filiala sa completezi "cod fiscal filiala", iar daca nu mai ai nici un angajat care apartine de acea filiala atunci trebuie sa completezi manual filiala cu zero.
Precis te-ai inregistrat pentru punct de lucru ca sa declari impozit pe venit (avand peste 5 angajati), doar ca in D.112 nu ai declarat nimic, mai exact la "administrare" -> "configurare societati" -> "setari diverse" -> trebuie sa fie bifat la "aceasta societate are filiale", iar la "salariti" si setezi pentru fiecare angajat care apartine de acea filiala sa completezi "cod fiscal filiala", iar daca nu mai ai nici un angajat care apartine de acea filiala atunci trebuie sa completezi manual filiala cu zero.