Salutare,
De la 01.02.2014 am renuntat la tva colectata la incasare. In program se debifeaza casuta de la Configurare societati? Si daca in primele zile ale lunii februarie 2014 mai apar documente din ianuarie, bifez si iar debifez? Sau exista posibilitatea de a scrie undeva data de la care se renunta la tva la incasare?
Multumesc!
Renuntare TVA la incasare
- balteanuc692
Re: Renuntare TVA la incasare
Administrare>Configurare societati>Detalii impozit si TVA.
Acolo adaugati de la 01.02.2014 "Nu aplica sistemul TVA la incasare"
Acolo adaugati de la 01.02.2014 "Nu aplica sistemul TVA la incasare"
Buna ziua ,
am o societate cu activitate suspendata pe 3 ani,cu data de 12.08.2013,platitoare de TVA la incasare cu regim derogatoriu,mai trebuie sa depun formularul 097 ?
am o societate cu activitate suspendata pe 3 ani,cu data de 12.08.2013,platitoare de TVA la incasare cu regim derogatoriu,mai trebuie sa depun formularul 097 ?
- balteanuc692
Formularul 097 nu este obligatoriu decat daca doriti sa intrati in sistem sau sa iesiti, in cazul de fata.
Unei societăți aflate în inactivitate temporară înregistrată la ORC i se anulează codul de înregistrare în scopuri de TVA, ca urmare nu mai depune D300 și nici nu are obligația depunerii formularelor specifice TVA. După încetarea suspendării societate e obligată să solicite reînregistrarea în scopuri de TVA și abia atunci vorbim de 094, 094, D300 etc.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.