preluare automata cu stergere conturi soldate

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
marians60

preluare automata cu stergere conturi soldate

#1 Mesaj de marians60 »

Buna seara. Solicit ajutorul vostru in urmatoarea problema. Am deschis societate noua pt 2014 folosind butonul de "Preluare automata" si am 2 observatii:
1. s-au preluat absolut toate conturile analitice - preferam sa fie preluate doar cele cu sold, dar nu am gasit optiunea aceasta. Exista vreo posibilitate si nu am gasit-o eu ? Sau cum pot sa sterg "la gramada" sute de pozitii din clienti si din furnizori ?
2. nu s-au preluat informatiile din baza de date "cheltuieli/venituri in avans" si nu exista optiuni de export pentru aceasta tabela.

Multumesc.

tomac

Re: preluare automata cu stergere conturi soldate

#2 Mesaj de tomac »

1. Nu există o astfel de opțiune. Nu se pot șterge automat clienții sau furnizorii, decât unul, câte unul.
2. Așa este - se reintroduc manual datele în acea tabelă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

pinteae

Re: preluare automata cu stergere conturi soldate

#3 Mesaj de pinteae »

Daca lista cheltuielilor in avans este destul de consistenta si nu doresti sa le introduci manual, atunci poti sa preiei din arhiva firmei vechi. Intri in firma veche, salvezi baza de date intr-o locatie aleasa de tine, intri in firma noua si faci import de date prin ecranul "Importuri de date". Alegi optiunea "Import de date din arhiva generata din SAGA", iar in partea dreapta o sa-ti apara o lista cu tipuri de operatiuni pe care le poti importa. Din lista respectiva alegi "Cheltuieli/Venituri in avans" si faci importul respectivei baze de date.

Scrie răspuns