Firma cu mai multe magazine (cum fac in SAGA) ???

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
costeav

Firma cu mai multe magazine (cum fac in SAGA) ???

#1 Mesaj de costeav »

Am o societate care are un magazin cu vanzare cu amanuntul la care folosesc descarcarea automata din program si mai are un en-gross la care tin gestiunea la pret de cost.
Cum pot face in SAGA sa-mi scada gestiunea automat la magazin si sa scad eu la en-gross?
Va multumesc anticipat !

septimiuv

#2 Mesaj de septimiuv »

e simplu in saga c tii comert cu amanuntul si in saga s en-gros

costeav

#3 Mesaj de costeav »

Si daca am cele 2 programe pe calculatoare diferite cum fac preluarea ???

septimiuv

#4 Mesaj de septimiuv »

pe discheta

costeav

#5 Mesaj de costeav »

Folosesc USB Stick :D . Acum , lasand gluma la o parte, nu am vazut optinea asta in saga de gestiune, decat sa dai calea unde e saga de contabilitate sa se faca transferul direct. Merge sa dau alt director si sa mearga ???

septimiuv

#6 Mesaj de septimiuv »

costeav scrie:Folosesc USB Stick :D . Acum , lasand gluma la o parte, nu am vazut optinea asta in saga de gestiune, decat sa dai calea unde e saga de contabilitate sa se faca transferul direct. Merge sa dau alt director si sa mearga ???
are "transfer in directorul..." sub "Transfer in S.A.G.A. Lite C" 8)

floreaf

#7 Mesaj de floreaf »

Si in cazul in care la magazinul cu amanuntul se trimite de la en-gross cum se procedeaza.

septimiuv

#8 Mesaj de septimiuv »

asta sunt curios si eu cum se poate face :roll:

Doriana

intrebari

#9 Mesaj de Doriana »

nu prea le am cu transferul din s in c, :cry: deci :arrow: daca fac transfer din s fie din generare note dau salveaza in directorul.... si apoi in c, cum fac :? merg pe import date, ca pe restaurare pierd inreg anterioare, corect :roll: apoi daca fac transfer direct in sagac , acolo ce cale aleg, dupa directorul saga trebuie sa aleg numarul cod al firmei sau nu :oops: daca se face transfer note generate, se pot vedea in c in note contabile :?: as aprecia niste clarificari... :roll:
Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...

Doriana

varianta ?!

#10 Mesaj de Doriana »

floreaf scrie:Si in cazul in care la magazinul cu amanuntul se trimite de la en-gross cum se procedeaza.
deci nu prea stiu, am o idee dar nu am incercat-o, ma intereseaza si pe mine problema, transferurile le faceam manual, :cry: deci daca in saga s , presupunem ca pe langa gestiunea (gestiunile ) en gros, mai cream o gestiune en detail, o putem numi chiar asa, acolo facem transfer din gest en gros in gest en detail la pret de achiz ( valoare aviz) , :wink: faza e ca nu am incercat si nu stiu in ce masura la generare si transfer in saga c ( unde este de fapt gest en detail), apare corect valoarea stocurilor 371 pe analitice, :!: oare trebuie sa aiba acelasi cod analitic :?: apoi mergand mai departe ( daca merge varianta) se face intrare la en detail cu pret de vanzare, fiind creat un furnizor ~gest en gros~ sau daca apare transfer direct la intrari :idea: ( nu stiu) atunci se modifica nir prin introd pret de vanzare :wink: asa e ok, dar nu stiu practic cum e... :roll:
Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...

Scrie răspuns