actualizare program
-
actualizare program
nu pot face actualizarea . se instaleaza inca o data programul complet si apare sus unde este trecuta varianta SC .ar Iar vechiul meu program nu se actualizeaza. Mentionez ca sunt un abonat f vechi si nu am mai avut asa ceva. Cum sa procedez.
Ai grija cind postezi, pentru ca acum ai trimis acelasi mesaj de 3 ori.
Aceste comportament apare cind ai programul instalat in alta locatie decit cea implicita si ulterior, la un moment dat se ruleaza iarasi programul de instalare (full si nu versiunea de actualizare).
Implicit programul se va instala in C:\SAGA C.3.0
Daca atunci cind ai instalat prima data programul, ai ales alta locatie decit cea implicita si acum in loc sa rulezi modulul de instalare a actualizarii ai rulat programul de instalare completa a saga, atunci solutia este sa mai rulezi odata setupc.exe iar la calea in care se va instala sa alegi vechea cale (cea unde ai si datele)
De exemplu:
ai instalat Saga in D:\Saga C.3.0 si acolo ai toate datele
cind rulezi acum setupc.exe acolo unde iti apare calea de instalare C:\Saga C.3.0 schimbi in D:\Saga C.3.0
Aceste comportament apare cind ai programul instalat in alta locatie decit cea implicita si ulterior, la un moment dat se ruleaza iarasi programul de instalare (full si nu versiunea de actualizare).
Implicit programul se va instala in C:\SAGA C.3.0
Daca atunci cind ai instalat prima data programul, ai ales alta locatie decit cea implicita si acum in loc sa rulezi modulul de instalare a actualizarii ai rulat programul de instalare completa a saga, atunci solutia este sa mai rulezi odata setupc.exe iar la calea in care se va instala sa alegi vechea cale (cea unde ai si datele)
De exemplu:
ai instalat Saga in D:\Saga C.3.0 si acolo ai toate datele
cind rulezi acum setupc.exe acolo unde iti apare calea de instalare C:\Saga C.3.0 schimbi in D:\Saga C.3.0
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.