eroare la versiunea PS 236?

Chestiuni specifice programului SAGA PS
panduruc

eroare la versiunea PS 236?

#1 Mesaj de panduruc »

Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un raspuns la o problema urgenta (pt. mine :-( ). Desi am cumparat versiunea integrata a programului Saga PS (deci inclusiv stocurile) nu pot configura un PFA din punct de vedere al tipului gestiunilor, nu am posibilitatea sa aleg tipul unei gestiuni. Ma intereseaza sa lucrez cu o gestiune global valorica. In rest toate optiunile referitoare la stocuri sunt activate, adica in Fisiere se vede "tab"-ul Gestiuni, la fel si in Situatii-Listari se vede raportul de gestiune.
Din cauza ca nu pot opta pt. gestiunea global valorica, in ecranul de intrari nu pot introduce pretul de vanzare cu amanuntul al marfurilor si nu pot face stocul la gestiune. Ce naiba se intampla? :-((((
Am versiunea 236. E eroare de program??????

multumesc anticipat pt. raspuns

cernatv

Re: eroare la versiunea PS 236?

#2 Mesaj de cernatv »

Ai bifat in Administare>Configurare societati "Evaluare marfuri la pret de vanzare cu TVA"?

panduruc

#3 Mesaj de panduruc »

cernatv scrie:Ai bifat in Administare>Configurare societati "Evaluare marfuri la pret de vanzare cu TVA"?
S-a intamplat ceva ciudat si aici: cand am creat PFA-ul am bifat aceasta optiune si am introdus cateva facturi, dupa care am iesit din program. Cand am intrat din nou, aceasta optiune nu numai ca nu mai era bifata dar nici activa nu mai era. Bineinteles ca nu am mai putut sa introduc nici pretul de vanzare in ecranul de intrari... Ma intreb cum de s-a dezactivat optiunea?
PFA-ul nu e platitor de TVA dar are activitate de comert si gestiunea se tine la pret de vanzare.

balazse

#4 Mesaj de balazse »

La gestiuni poti utiliza doar cantitativ-valoric (daca doresti poti bifa la pret de vanzare).
Daca vrei sa lucrezi global-valoric atunci nu mai poti lucra cantitativ-valoric.
De altfel:
tomac scrie: Folosiți butonul "Răspunde" pentru a continua o discuție. Nu folosiți butonul "Citează" decât atunci când e nevoie să citați pe cineva.

Scrie răspuns